itjobb.se

Senior IT-arkitekt

Företag Atea Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-02

Ansök nu

Senior IT-arkitekt

 Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Östergötland (Linköping, Norrköping, Nyköping) dig som vill jobba som it-arkitekt med fokus på att vara rådgivande till Ateas kunder gällande deras utmaningar inom it. Du kommer att ingå i en grupp med seniora konsulter. Ditt ansvar som it-arkitekt är i gränslandet mellan verksamhet och it. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea  

Din roll i laget  

I rollen som it-arkitekt på Atea kommer du att ha en kundfokuserad konsultroll där du arbetar tillsammans med våra kundteam, interna lösningsarkitekter/specialister samt partners för att tillmötesgå kundens behov och utmaningar.

Du verkar på en övergripande nivå där det primära syftet är att bryta ned kundens strategiska verksamhetsmål till konkreta planer och it-lösningar. Du har en god förståelse för kundens verksamhet och tar ett utifrån-in-perspektiv för att därigenom vinna kundernas förtroende och etablera en långvarig relation på strategisk nivå.  

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Du älskar att prestigelöst utmana och stötta dina kollegor i det dagliga arbetet. I teamet strävar vi efter att kontinuerligt kompetensutveckla oss för att bli bäst inom vårt område och får goda möjligheter till detta både internt genom olika nätverk eller via Ateas partners. Du har stora möjligheter att påverka och styra ditt eget arbete.  

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck.  

För att lyckas i tjänsten som it-arkitekt bör du ha följande kompetens:  

• Erfarenhet från att arbeta med tjänstearkitektur och/eller strategisk planering av it-förmågor.

• Erfarenhet av it-portföljhantering eller it-styrning.

Vill du bli en del av landslaget?  

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Nordell, Konsultchef, via nina.nordell@atea.se alternativt telefonnummer 0702-469974. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  

Dela detta jobb

Senior IT-arkitekt

Atea Sverige AB