itjobb.se

Till vårt kontor i Luleå söker vi nu en Senior IT-arkitekt med inriktning mot lösning. Drivs du av att arbeta med innovativa idéer och vill du vara en del av vår vision och utveckling? Då ser vi fram emot din ansökan.

På Metria är vi cirka 300 medarbetare som tillsammans kan allt om geografisk information. Vi har både bredden och djupet och vår spridning över landet gör att vi alltid är nära våra kunder. Genom att förädla, visualisera och paketera den data som är viktig för våra kunder, hjälper vi dem att ta fram beslutsunderlag som gör deras affär mer effektiv och stabil. Det är vårt sätt att bidra till ett hållbart samhälle. Vill du vara med på vår resa?

Senior IT-arkitekt på Metria
Som IT-arkitekt hos oss får du möjlighet att styra och hänga med på resan mot ett samhälle där geografisk information inkluderas i verksamheter hos både företag och privatpersoner.

Inom vårt affärsområde Operations kommer du att ansvara för befintlig arkitektur i uppdrag och bana väg för ny arkitektur och nya lösningar. Du får i ett tidigt skede tillsammans med kunder och kollegor skissa på tillämpningar och funktionalitet, både ur ett tekniskt- och verksamhetsperspektiv, som löser kundernas utmaningar och behov.

Du är väl orienterad i ämnet och kan ge rekommendationer och vägledning i uppdrag och affärsmöjligheter. Till din hjälp har du ett erfaret team av säljare, verksamhetsutvecklare, IT-specialister och agila utvecklingsteam. Du kommer att vara en del av en helhet och samarbeta hela vägen från kravarbete till implementation och förvaltning där alla jobbar tillsammans mot samma mål. I rollen ingår att driva förslag till förändring av tekniska plattformar. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom datateknik eller datavetenskap eller en kandidatexamen inom systemvetenskap, alternativt har du likvärdig kunskap inhämtad från arbetslivet. Du är trygg och senior i din kompetens och vill vara med på vår fortsatta resa.

Ansökningsprocessen och kontakter
Metria söker engagerade och duktiga medarbetare som kan sitt område. Vi lägger stor fokus vid din personlighet och hur du med din erfarenhet och kunskap kan komplettera oss. Tjänsten är tillsvidare och start sker enligt överenskommelse.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med rekryteringsbolaget Cesab. Genom att klicka på ”skicka ansökan” nedan kommer du vidare till deras annons och kan där skicka in din ansökan. Ansökningar gås igenom löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Johan Torgerstad, johan.torgerstad@cesab.se.

Fackliga representanter:
Sveriges Ingenjörer, Henrik Bylund, telefon 010-121 81 17
Unionen, Per-Åke Jureskog, telefon 010-121 84 83

Varmt välkommen med din ansökan!

Senior IT-arkitekt

Företag metria
Ort
Utgår

2018-08-15

Ansök nu

Dela detta jobb