itjobb.se

Senior IT konsult

Företag Visolit
Ort
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Senior IT konsult

Vi söker en seniorkonsult som vill jobba tillsammans med de bästa kollegorna OCH de bästa kunderna! Lockar det dig att jobba tillsammans med oss som är marknadsledande inom bl.a. molntjänster och Software as a Service tjänster? Vill du jobba i ett spännande och framgångsrikt företag i tillväxt som satsar på tydliga framgångsfaktorer? Har du bred kunskap inom Microsoft Server-plattform samt virtualisering kan du vara den vi söker! Vi erbjuder ett spännande och kul jobb med stor frihet och personligt ansvar. Vi vill att du ska växa tillsammans med oss! 

Var med i vårt team! Vi tror på potentialen att omfamna och dela kunskap, styrkan att uppnå något tillsammans och de möjligheter som ligger i utveckling och förändring. Embrace knowledge, Achieve together och Empower Change är våra kärnvärden och viktiga för oss. Om vi lyckas tillsammans, måste alla dra i samma riktning.

Senior IT konsult hos oss innebär: 
Du kommer att ingå i affärsområdet Product & Logistics. Vi förser både Offentliga och privata kunder med kundanpassade tjänster/ lösningar. Rollen innebär ett varierande konsultarbete hos ett flertal kunder. Nivån på uppdragen kan variera kraftigt från enklare till mer komplicerade uppdrag. Tjänsten innebär tekniskt ansvar för vissa kunder, dvs att man ansvarar för att vidareutveckla kundens miljö samt hitta nya affärsmöjligheter för nya uppdrag till sig själv och/eller sina konsultkollegor. För andra kunder där en annan konsult är tekniskt ansvarig kan du få göra punktinsatser beroende på din specialistkompetens.

Vi erbjuder dig:
För oss är det jätteviktigt att du trivs, mår bra och utvecklas. Vi sätter trivsel och arbetsmiljöfrågorna högt på agendan och har även särskilt goda personalförmåner bland annat vad gäller hälsa, trivsel och friskvård.
• En kul roll i ett härligt team där du bidrar, är delaktig och kan påverka.
• Fredagsfrukost, AW, kul aktiviteter ihop med kollegor och mycket förmånligt friskvårdsbidrag m.m
• Goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom Nordens ledande specialistverksamhet inom molntjänster. 
• En tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter framöver. En unik möjlighet att påverka framgången för ett företag med höga ambitioner och snabb utveckling.
• Din kompetens och kunskap är viktig för oss, vi ger därför goda möjligheter till kompetensutveckling och utbildningar, bland annat i samarbete med vår samarbetspartner Microsoft samt inom Visolit Academy.

Vem är du?
I denna roll lägger vi stor vikt vid din sociala kompetens. Vår modell är att ha långsiktiga kundrelationer där den personliga kontakten väger tungt. Vi tror att du är prestigelös i din natur och har en ödmjuk approach. Vidare ser vi att du tar ansvar samt kontinuerligt vill utveckla dig själv, dina kollegor och våra kunder. 

För att klara av rollen behöver du ha: 

- Minst 3-5 års erfarenhet som konsult de senaste 5 åren.
- Bred kunskap inom Microsoft Server-plattform samt virtualisering (främst VM-ware och Hyper-V).
- Generell nätverkskunskap (LAN), Microsoft Klient-OS samt kunskap inom Office 365. 
- Mycket god förmåga i att uttrycka dig i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
- God vana i att arbeta självständigt men även i team för att nå uppsatta mål.
- B-körkort 

Övriga kunskaper inom liknande områden som listas ovan ser vi som meriterande.

För denna tjänst genomför vi löpande intervjuer vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen till oss, vi ser fram emot din ansökan!

Om Visolit
Visolit har stor erfarenhet av molntjänster, digitala samarbetsverktyg, infrastruktur och säkerhet, med vilken vi hjälper kunder att utnyttja morgondagens lösningar. 
Vårt motto är ”Every challenge needs a partner”,så oavsett vilken utmaning kunden står inför, ska de veta att Visolit är en partner att lita på.Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något gemensamt och möjligheterna som ligger i utveckling och förändring. Därför är våra kärnvärden Embrace knowledge, Achieve together och Empower change. Vi har ca 1100 anställda på 11 orter i 4 länder och över 2000 kunder i Norden. Visolit är i stark tillväxt och hos oss har du stora möjligheter för vidareutveckling. För mer information, se www.visolit.se

Kontakta oss

Ola Angervall 
Konsultchef
010-7222989

Sista ansökningsdag
2019-06-16 

Dela detta jobb

Senior IT konsult

Visolit