itjobb.se

logga

Senior JavaScriptutvecklare

Företag Epinova AB
Ort
Utgår

2021-07-09

Ansök nu

Senior JavaScriptutvecklare

Har du erfarenhet av moderna ramverk och att bygga komponenter och moduler som ska leva över tid? Gillar du kvalitet, kundkontakt och vill vara en del i ett grym team? Toppen - vi behöver dig!

Epinova är en av nordens ledande leverantörer på lösningar baserade på Episervers produkter och tjänster. Epinova grundades i Norge 2007 och har funnits i Sverige i drygt 3 år. Vi bygger ”state of the art”-lösningar för våra kunder med ett tydligt komponent och återanvändbarhetstänk.

För denna roll ser vi gärna att du har minst 5 års erfarenhet och har jobbat med ett par olika ramverk. Du förstår JavaScript i sig själv och kan även jobba med det, men du har också jobbat med moderna ramverk så som till exempel React, Vue, Angular etc.

Du bör ha erfarenhet av att bygga komponenter och kanske även moduler som andra har använt och därmed fått förståelsen om möjligheter och utmaningar med att bygga någonting som skall leva över tid och som någon annan ska konsumera.

Samtidigt är du även van att implementera lösningar på webben utifrån ett underlag (krav/skisser). Du bör ha förståelse för tillgänglighet på webben och erfarenhet av responsiva lösningar.

Om du gillar följande:

  • JavaScript 

  • Ramverk så som React/Vue/Angular 

  • Webpack 

  • SASS/LESS/CSS 

  • Modulhantering 

  • Prestandaoptimering

Tveka inte att ta kontakt! 

Vi bjuder gärna på en (virtuell) fika och berättar mer hur det är att jobba hos oss du kan berätta vem du är och vad du brinner för.

 

Dela detta jobb

logga
Senior JavaScriptutvecklare

Epinova AB