itjobb.se

Senior Javautvecklare till Racasse AB

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2020-10-29

Ansök nu

Senior Javautvecklare till Racasse AB

Beskriver du dig som en erfaren utvecklare med stor kunskap inom systemutveckling med Java som fokus? Som en del av teamet på Racasse erbjuds du möjligheten att arbeta med mycket erfarna kollegor och varierande arbetsuppgifter.

OM FÖRETAGET

Racasse AB är ett systemutvecklingsbolag med mycket lång erfarenhet av att hjälpa företag att bygga, förvalta och vidareutveckla kundunika system och tjänster kring exempelvis person-, företags- och kreditupplysningsinformation. Dom är för det mesta involverade i hela processen med att ta fram en lösning till deras kunder. Det innebär att hjälpa till med allt från idé och kravställning till systemdesign, utveckling, tester och i många fall förvaltning av den färdiga produkten. Arbetet utförs på plats i företagets kontorslokaler i centrala Stockholm.

Racasse ingår i Empir-koncernen och med sina 14 anställda kombineras fördelarna i det mindre företagets flexibilitet och snabbrörlighet med tryggheten som kommer med att tillhöra ett större sammanhang.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som senior Javautvecklare arbetar du i både större och mindre projekt tillsammans med ditt team som idag består av sju personer. Du rör dig fritt inom alla delar som utgör en modern applikation. Det innebär att du arbetar med såväl backend-utveckling (affärslogik, transaktionshantering, API:er och databaser) som med olika gränssnitt och webbapplikationer .

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm och är en heltidstjänst. Du har naturligtvis möjlighet att påverka din arbetstid, tillsammans med oss andra för att skapa en situation som passar alla parter, genom flextid och möjligheten att arbeta hemifrån när så behövs.

VI SÖKER DIG SOM HAR

  • Har minimum 5 års erfarenhet av rollen som Javautvecklare
  • Har avslutad eftergymnasial utbildning inom områden såsom datateknik, programmering/utveckling eller motsvarande
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Då Racasse har kontinuerlig och nära kontakt med deras kunder så förväntar vi oss att du är kommunikativ och har förstått värdet av en nöjd kund och att ge god service. Du vill utvecklas både som individ och i din profession och att få användning för dina kreativa förmågor, om inte det bästa så i alla fall det roligaste sättet att göra det är hos oss.

Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i team men kan också på egen hand driva arbetsuppgifter och projekt framåt och i mål. Oavsett situation så sätter du alltid kvalitén på ditt arbete i första rummet.

ÖVRIG INFORMTION

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att skicka ett mail till info@tavana.se 

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Senior Javautvecklare till Racasse AB

Tavana IT AB