itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior javautvecklare till Ticket Privatresor

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-03-02

Ansök nu

Senior javautvecklare till Ticket Privatresor

Älskar du att resa och har goda kunskaper i javautveckling? Se hit! Hos Ticket kommer du till ett serviceinriktat företag med en växande utvecklingsavdelning. Vi söker dig som har några års erfarenhet av Javautveckling och som vill jobba tillsammans med drivna och ödmjuka vinnarskallar.

Om tjänsten

Ticket är idag den största privatresebyråkedjan i Norden med sajterna Ticket och Airngo, över 400 medarbetare och sina 70 butiker i Sverige och Norge. Vi har stark tillväxt och gör det med marknadsledande lönsamhet. Vi bygger och driftar själva vår e-handelsplatform med alltifrån utmanande backendfrågor inom skalning till att sortera hotell efter sannolikhet till köp.

Ticket är en agil och testdriven organisation. Beslutsvägarna är korta och det går snabbt från beslut till handling då de gärna testar sina produkter direkt mot kund. Detta innebär att dina tankar och idéer tas emot med öppna armar. Vi söker dig som har några års erfarenhet av Javautveckling och som vill vara med och driva utvecklingsarbetet framåt!

Hos Ticket erbjuds du

 • Trevliga reseförmåner som tex rabatter på bokningar eller uppgraderingar

 • Sex veckors semester

 • Flex så vardagen fungerar

 • Full tjänstepension enligt ITP

 • Föräldralön

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Ticket.

Arbetsuppgifter

Teamen arbetar till stor del med open source och driftar även själva Linuxplattformen. Primärt jobbar Ticket i Java, C#, Python, Spring Boot, Postgres, RabbitMQ, mikrotjänster, AWS och Kubernetes. Dina kollegor här är riktigt skarpa, hjälpsamma, drivna och många har jobbat 10-15 år.

Teamen använder C# och Java som främsta programmeringsspråk varav du kommer arbeta med Java-baserade applikationer. Hos Ticket finns en stor öppenhet för nya tekniker och arbetssätt varav du ständigt utvecklas och lär dig ny teknik. Till vardags kommer du bygga nya funktioner i vår plattform, är med från start av projekt till produktionssättning och uppföljning. Vi hjälper också gärna våra affärsägare i funktionella diskussioner.

Vi söker dig som

 • Har en examen inom programvaruteknik, datavetenskap eller något motsvarande

 • Minst 2-3 års erfarenhet av utvecklingsarbete i java på professionell nivå

 • Bred erfarenhet av techspråk och miljöer

Hos oss på Ticket kommer du känna att din kompetens värdesätts och tas tillvara på. I och med vi verkar i en bransch där kompetensutveckling är viktigt för att alltid ligga i framkant är vårt löfte till dig att du ständigt ska få utvecklas både kompetensmässigt och som person.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Förmåner: Rabatt vid resor, kollektivavtal, företagsresor m.fl.

 • Placering: Stockholm

 • Kontaktuppgifter: Jessica Stephan, 070 166 5935

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget

Dela detta jobb

Senior javautvecklare till Ticket Privatresor

Academic Work