itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Kravanalytiker/Senior Business Analyst

Ort
Utgår

2022-12-12

Ansök nu

Senior Kravanalytiker/Senior Business Analyst

Har du ett stort intresse av att bryta ner, förstå och översätta verksamhetsbehov till tydliga IT-krav? Har du erfarenhet av kravställning inom finans och vill vara en länk mellan vår verksamhet och IT? Vill du vara med på vår digitala transformationsresa?  Svarade du ja på dessa frågor? Då kan du vara den person vi söker. 

Carnegies övergripande roll är att sammanföra kapital och investeringsmöjligheter. På så sätt bidrar vi till en hållbar ekonomisk utveckling för privatpersoner, företag, institutioner, kapitalmarknad och samhället i stort. Carnegie finns i sex länder med cirka 700 medarbetare. Du hittar mer information på:www.carnegie.se

Vi söker en senior kravanalytiker som kan skapa målbilder i gränslandet mellan verksamhet och IT och då med fokus på flöden inom betalningar och kredithantering. Som Business Analyst kommer du ha ett av våra agila utvecklingsteam som bas och med möjlighet att ta uppdrag som är mellan team i tidigare faser av utveckling och i förändringar. För att trivas hos oss behöver du ha stort engagemang, vara intresserad av området och trivas i en föränderlig miljö. Vi erbjuder dig bra förmåner, en utmanande och modern IT-miljö i förändring, en platt organisation med korta beslutsvägar och plats på ett centralt beläget kontor i Stockholm de dagar du inte arbetar hemifrån.

På Carnegies IT-avdelning i Stockholm arbetar idag cirka 110 personer. IT:s uppdrag är att leverera moderna IT-lösningar och professionella tjänster för att stötta företagets kärnverksamhet. Våra utvecklingsteam jobbar enligt Scrum och vi inspireras av SAFE-ramverk i hela vår utvecklingsprocess, från portföljhantering till teamens sprintbacklogg. Personal på IT är involverade i hela kedjan från idé till färdig produkt. Rollen ingår organisatoriskt i grupp med kravanalytiker och UX.

Ansvar och uppdrag:

 • Du kommer bidra i kravarbete som rör våra finansiella flöden i IT- lösningar. Du kommer också aktivt att delta i testarbete och då främst verifiering av flödestester och systemtester som rör dina uppdrag.

Din profil: 

 • Planerat och drivit kravarbete i samarbete med produktägare, verksamhet och IT

 • Erfarenhet från att arbeta med kravarbete inom bank och finans

 • Har erfarenhet av finansområdet och dess digitala flöden inom betalningar och kredit

 • Har relevant utbildning ekonomi och/ eller systemvetenskap

 • Erfarenhet av att skapa testbara acceptanskriterier av krav

 • Kunskap av systemtestning för att verifiera lösningar

 • Gärna kunskap i verktyget Azure DevOps

Vi ser gärna att du:

 • Är drivande och tar ansvar för ditt bidrag i produktutveckling

 • Trivs med att jobba i en föränderlig IT-miljö

 • Kan arbeta både självständigt och i grupp

 • Är strukturerad, analytisk, initiativtagande, inlyssnande och har god samarbetsförmåga

 • Kan uttrycka dig på svenska och engelska obehindrat i tal som skrift

Välkommen med Din ansökan!

Vi önskar din ansökan senast den 12/12-2022

Tjänsten är på heltid med placering på vårt huvudkontor i centrala Stockholm, arbete på kontoret kombineras med distansarbete ett antal dagar i veckan. Urval och intervjuer görs löpande.

Ansök via https://jobs.carnegie.se.  Vänligen bifoga CV och personligt brev. För att säkerställa ett objektivt urval använder vi oss i denna rekryteringsprocess av tester.

För frågor kontakta Helene Silebäck, Head of IT Business Analysts, helene.sileback@carnegie.se, alternativt Jill Holmgren, Senior Talent Acquisition Consultant, jilhol@carnegie.se 

Carnegie värnar om mångfald och att ta tillvara människors olika erfarenheter, kunskaper och egenskaper. Utifrån dessa kan vi skapa en kreativ och utvecklande arbetsmiljö som ökar förutsättningarna att uppnå ett optimalt resultat.

Location:  

Stockholm, SE, 103 38

Application deadline:  2022-12-12

Fulltime/Parttime:  Fulltime

Dela detta jobb

Senior Kravanalytiker/Senior Business Analyst

Carnegie Investment Bank IT