itjobb.se

Senior Microsoft Dynamics 365 konsult till ett spännande projekt hos Stockholm Exergi!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-04-23

Ansök nu

Senior Microsoft Dynamics 365 konsult till ett spännande projekt hos Stockholm Exergi!

Stockholm Exergi är produkten av hundratals engagerade människor. Hundratals tankar, perspektiv och känslor som tillsammans arbetar för att göra Stockholm och världen mer hållbar. Hos dom kan du omvandla din energi till en hållbar framtid. Med gemensam kraft gör dom skillnad. Nu har Stockholm Exergi ett spännande projekt igång och nu söker vi en projektledare med god kunskap och erfarenhet av Microsoft Dynamics 365. Läs mer nedan och välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som som projektledare för projektet (låt oss kalla det MD-projektet) hos Stockholm Exergi kommer du att leda och styra en pågående implementation av ett centralt projekt som är en del av ett övergripande tranformationsprogram med syfte att stötta framtida arbetsprocesser för en större affärsnytta framåt. Målet är att b.la. kunna bygga en levande kundvy på 360 grader.

Projektet ligger under marknadsavdelningen men du kommer ha många olika kontaktytor runt om i organisationen. I och med att det är du som är ensamt ansvarig för att leda och styra projektet i hamn så ställs det höga krav på att du är en duktig kommunikatör, har goda erfarenheter av kravinsamling och processkartläggning samt grundläggande kunskaper i lösningsarkitektur.

Du erbjuds

Här finns möjligheten för dig som antingen är egenkonsult eller som har mångårig erfarenhet att ta dig an ett spännande projekt i ett stort bolag som har stor samhällspåverkan. Din roll och kompetens kommer framåt vara avgörande för hur projektet utvecklar sig och där har du inte bara ett intressant uppdrag att åta dig, utan också goda referensprojekt att lägga till i din portfölj.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som

  • Mångårig erfarenhet av kravinsamling, processkartläggning, projektledning, lösningsarkitektur runt Microsoft Dynamics 365 och Microsofts affärsplattform, Teams, Office 365, CDM, CDS, Azure.

  • Kan uppvisa Certifieringar inom Microsoft CRM och Microsoft Dynamics

  • Har mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska, i både tal & skrift

  • Har erfarenhet av agila projekt och agil projektledning

  • Har erfarenheter av förvaltningsmodeller som ITIL

Som person är du duktig på att kommunicera och lämnar ingenting åt slumpen. Du tycker om att ta ansvar och förstår vikten i att slutföra det du tar dig an. Vidare tror vi att du tycker om att arbete i en stor organisation, inte är rädd för att driva igenom beslut eller ta kontakt med nya människor och som drivs av att styra över ditt egna arbete.

Övrig information

  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse för rätt person

  • Omfattning: Heltid, projektbaserad anställning initialt till sista december 2020. Stor möjlighet till förlängning

  • Placering: Gärdet, Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Exergis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Stockholm Exergi är ett ledande företag inom ren energi. De förser sina kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Stockholm Exergi vill involvera sina kunder och samhället i omställningen till en renare värld. De sysselsätter cirka 8 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien.

Redan idag är 62 % av deras elproduktion är CO2-fri. Omsättning under 2016 uppgick till 3,6 miljarder euro. Stockholm Exergis aktie är listad på Nasdaq Helsinki. Läs mer om Stockholm Exergi som arbetsgivare här.

Dela detta jobb

Senior Microsoft Dynamics 365 konsult till ett spännande projekt hos Stockholm Exergi!

Academic Work