itjobb.se

Till vårt trevliga kundföretag Cygate söker vi en senior nätverkskonsult.
 Cygate är en del av Telia och på Sveriges största nät kan de erbjuda lokalproducerade och skräddarsydda IT-tjänster med deras bredd och spets för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Företagets 650 medarbetare på 20 orter i Sverige gör det möjligt. De arbetar nära sina kunder och skapar lösningar åt bland annat banker, detaljhandelsföretag, kommuner, landsting, media, statliga bolag och myndigheter samt tillverkningsföretag.

Arbetsuppgifter
Som senior nätverkskonsult arbetar du med komplexa arbetsuppgifter, antingen inhouse eller ute hos kunden. Ditt arbete består främst av att:
- Drifta, supporta och utveckla kundens datanätverk
- Ta hand om hela nätverksinstallationer
- Konfigurera switchar och routrar
- Bygga långsiktigt goda relationer till kravställare/kunder
- Designa lösningar och hantera större tekniska implementationer
- Dokumentation och rapportering
 Är du redan senior i din yrkesprofession och redo att kliva in i en spännande konsultroll i ett tryggt och starkt IT-företag? Då kanske Cygate är din nya arbetsgivare!
 Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare deras långa erfarenhet, deras personliga engagemang och inte minst deras passion till allt som stavas IT är du trygg hos dem.

Din profil och kvalifikationen
Du som söker denna utmaning innehar en IT-relaterad eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.

Utöver din utbildning har du minst fem till åtta års praktisk erfarenhet som nätverkstekniker/konsult med fördjupade tekniska kunskaper om/av:
- Komplexa nätverksprojekt
- Flerårig kompetens inom Cisco samt motsvarande certifieringar
- Att kommunicera på engelska samt arbeta internationelltMeriterande kunskaper:
- Minst 10 års praktiskt erfarenhet av nätverksprojekt
- Kompetens inom ISE, 802.1x, Aruba Clearpass, ACI, Nexus
- Högre certifieringar såsom CCIEFör att lyckas i rollen är du en kundfokuserad och lösningsorienterad person med hög social kompetens. Du värnar om det goda samarbetet och är en ansvarsfull och trygg medarbetare. Hos Cygate får du goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling, något som ligger dig extra varmt om hjärtat!
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Senior nätverkskonsult till Cygate

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-05

Ansök nu

Dela detta jobb