itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Senior Nätverksspecialist

Företag Advania
Ort
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Senior Nätverksspecialist

I takt med att vi växer söker vi nu dig som Senior Nätverksspecialist till Advanias Managed Services som erbjuder tjänster och produkter i världsklass för en optimal IT-miljö. Hos oss är det stort kundfokus och nära till beslut. Här får du möjlighet att arbeta med kunniga kollegor som är måna om en god sammanhållning och bra samarbeten. Tillsammans stöttar och utvecklar vi varandra. Tillsammans erbjuder vi dagens och framtidens IT-lösningar!

Som Senior Nätverksspecialist på Advania

I rollen som Senior specialist inom nätverk hjälper du till med design och implementation av nätverkslösningar hos nya kunder. Du arbetar även med att skapa och upprätthålla governancemodell för att ta hand om underhåll och utveckling av kundernas nätverksmiljöer.

Vi fokuserar på varje kunds unika behov genom partnerskap och skräddarsydda lösningar. Med ditt tekniska intresse, din kompetens inom nätverk och vilja att skapa värde hjälper du våra kunder att bli mer effektiva, lönsamma och uppfylla sina verksamhetsbehov.

Läs mer här om en rapport från Radar som visar att Advania är det mest värdeskapande IT-bolaget inom outsourcing enligt IT-beslutsfattare.

Med tanke på att vi arbetar nationellt vill vi gärna komma i kontakt med dig som sitter i flera delar av landet, exempelvis Göteborg, Halmstad, Linköping, Luleå, Malmö, Norrköping, Stockholm och Umeå.

Vad vi söker hos dig

För att lyckas i rollen som Senior specialist inom nätverk och trivas hos oss söker vi dig som brinner för kvalité och tycker om att samarbeta med andra, både kunder och kollegor. Du är en initiativ- och ansvarstagande person som gillar att lära dig nya saker och hitta lösningar.

Vi ser gärna att du har:

 

  • Stort intresse och bred kompetens inom IT, med fokus på nätverk och säkerhet

  • Erfarenhet av routing, switching, brandväggar, trådade och trådlösa nätverk

  • Erfarenhet som konsult och rådgivare inom området nätverk

  • Erfarenhet av att arbeta med teknologier från HPE Aruba, Cisco, Citrix ADC/Netscaler m.m.

  • Behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift

  • Relevanta certifieringar är meriterande

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

 

Dela detta jobb

logo
Senior Nätverksspecialist

Advania