itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Nätverkstekniker produktansvar Stockholms universitet!

Företag Experis AB
Ort
Utgår

2022-12-18

Ansök nu

Senior Nätverkstekniker produktansvar Stockholms universitet!

Som senior nätverkstekniker med produktansvar är du del av Universitetets IT-avdelning, som består av ett härligt gäng med 120 engagerade medarbetare som har ett övergripande ansvar för att erbjuda användarvänliga, ändamålsenliga och stabila IT-tjänster till universitetets olika verksamhetsdelar.
Vi sitter i öppna lokaler centralt på campus i Frescati med goda kommunikationer. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med vacker omgivning, spännande utmaningar och personlig utveckling.

Stockholms universitet har 5700 anställda med 30 500 helårsstudenter och är rankat som ett av världens 100 främsta lärosäten. Ledande inom forskning och utbildning inom humanvetenskap och naturvetenskap, med en bred samverkan nationellt och internationellt.

Som senior nätverkstekniker kommer du ta del av goda förmåner och hybridlösning för distansarbete.

Om rollen

Som senior nätverkstekniker med produktansvar kommer du ha stora möjligheter att ta egna initiativ. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter i en storskalig och spännande driftmiljö med ca 800 servrar. I din seniora nätverkstekniker-roll kommer du att arbeta både proaktivt med att utveckla befintliga nät, verktyg och metoder och reaktivt med att lösa incidenter. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en kreativ miljö tillsammans med kompetenta kollegor i ett gott samarbetsklimat, både i den relevanta gruppen och grupper emellan. Ditt arbete som senior nätverkstekniker kommer bidra till att stödja universitetets kärnverksamhet inom utbildning och forskning. Ibland kommer du även att få stötta specifika forskningsprojekt med anpassad teknik.

Denna seniora nätverkstekniker-roll innefattar goda möjligheter till påverkan i form av produktansvarsaktiviteter. Du blir delaktig både i operativa och strategiska aktiviteter, tillsammans med våra arkitekter kommer du ta fram strategiska mål.

Som senior nätverkstekniker kommer du vidare att ansvara för kontakter med leverantörer, verksamheten samt andra IT avdelningar. Du kommer vidare, med stöd av andra, planera inköp samt budget och ha hand om day-to-day koordinering för de närmaste kollegerna. Och så klart har du även produktansvar för nätet.

För att lyckas i rollen som senior nätverkstekniker behöver du dessa formella krav:

 • Akademisk utbildning inom IT, eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Flera år som nätverkstekniker i storskalig infrastruktur, erfarenhet av nätverksdesign.
 • God kännedom om hårdvara och hantering av switchar & routers.
 • God kännedom om brandväggar samt DNS/DHCP.
 • God erfarenhet av VPN-lösningar samt WLAN
 • Är lösningsorienterad och har erfarenhet av avancerad teknisk problemlösning.

Meriterande:

 • Certifikatbaserad autentisering & erfarenhet av säkerhetsarbete
 • Erfarenhet av automatisering och stödsystem, Python eller Salt.
 • F5 BIG-IP LTM
 • 1x
 • EVPN, BGP och VXLAN
 • Anycast och ECMP
 • Vana av Linux/Unix-miljöer

Om dig

Den här seniora nätverkstekniker-rollen passar dig som är driven och vill uppnå resultat. Du vill arbeta i en organisation som främjar samhällsnyttan och du trivs i en roll som bidrar till att utveckla lösningar som gör vardagen lättare för såväl medarbetare som studenter.

Det är viktigt att du drivs av att bygga nytt och trivs med att befinna dig i en föränderlig miljö där vi tillsammans kontinuerligt förbättrar våra arbetssätt, hela tiden med verksamhetsnyttan i fokus.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Eriksson på Experis via johan.saginer.eriksson@se.experis.com eller 072 301 48 26
Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Senior Nätverkstekniker produktansvar Stockholms universitet!

Experis AB