itjobb.se

logo

Senior .Net Utvecklare som vill gå mot Developer Lead roll (möjlighet till distansarbete)

Företag Innofactor AB
Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Senior .Net Utvecklare som vill gå mot Developer Lead roll (möjlighet till distansarbete)

Vi söker dig som är en erfaren utvecklare som vill jobba med Sveriges bästa konsulter på ett företag med 100% fokus på Microsoft. Hos oss får du möjlighet att utmanas av komplexa arbetsuppgifter och stort eget ansvar. Du får utveckla dig själv och din kompetens genom att jobba i prestigelösa team med kompetenta och stöttande kollegor. Och dessutom ha riktig kul på jobbet!

Innofactor som företag
Innofactor drivs av att modernisera och digitalisera våra kunders organisationer. Vårt ramverk för den moderna digital organisationen har lösningar för: hur våra kunder når sina kunder digitalt, hur den nya moderna affären drivs, hur en modern arbetsplats realiseras, hur tjänster säkert flyttas upp i molnet, och hur företaget kan dra nytta av ett datadrivet tillvägagångssätt. Vi fokuserar uteslutande på Microsofts ekosystem, några exempel på modern teknik som vi arbetar med är Dynamics, Azure och Power Apps. Vi ser att nyckeln till framgång och för att nå uppsatta mål i den digitala världen är samarbete och passion. Våra nordiska experter arbetar i framkanten av digital transformation med innovation och implementation av både små och storskaliga programvarulösningar. Vi drivs av att lösa utmaningar och tänja våra gränser, varje dag. På Innofactor kan du utvecklas genom intressanta projekt och genom vårt nordiska nätverk där vi delar passionen för att skapa innovativa lösningar för våra kunder.

Om rollen
Som Senior Systemutvecklare kommer du att ha en varierad vardag, från att jobba med kravarbete och design till att utveckla de systemlösningar som tas fram. Arbetet innefattar både utveckling i och för Microsoft Dynamics 365 CE med tillhörande transaktionsintensiva integrationer och migrering av tidigare systems data. Största delen av arbetet sker i C# .Net, men du kommer också att arbeta i hela Software Development Lifecycle. Du har en central roll och bidrar till förbättringsarbete med våra olika ramverk och standarder.

Du ansvarar för att:

 • Översätta verksamhetens behov (krav) till informationsmodell och realiserbara funktioner i en designspecifikation

 • Utveckla och vidareutveckla Microsoft Dynamics 365 CE utifrån framtagna designspecifikationer

 • Utveckla och vidareutveckla integrationer utifrån framtagna designspecifikationer

 • Testa och driftsätta framtagna lösningar

 • Kvalitetssäkra dina leveranser i projekt för att säkerställa leveransgodkännande

 • Verka som sakkunnig rådgivare och specialist inom arbetsområdet både vad gäller våra kunder och våra egna konsulter.

 • Underhålla och vidareutveckla din kompetens inom arbetsområdet

 • Design och framtagande av lösningsförslag

Om dig
Du är en lugn och metodisk person som sätter stort värde på att förstå kundernas processer och arbetsmetoder för att kunna utforma bästa möjliga lösningar. Vidare är du ödmjuk, verksamhetsnära, tänker gärna i processer, drivs av förändringsarbete och triggas av problemlösning och att leverera rätt kvalité i rätt tid. Pragmatiskt och kreativt tillvägagångssätt är nyckelfaktorer för att lyckas som konsult hos oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad inställning, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Dina erfarenheter och kompetenser
För den här rollen krävs det att du har högskoleutbildning inom systemvetenskap eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom relevant område. Samt dokumenterad erfarenhet av systemutveckling (C# .Net) och god erfarenhet av Microsofts tekniker.

 • 6+ års erfarenhet av systemutveckling i C# .Net

 • Erfarenhet av att utveckla verksamhetssystem

 • Konsulterfarenhet

 • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

 • Du är eller har tidigare varit mentor eller handledare för juniora utvecklare

 • Arbetat med integrationer mot andra lösningar

 • God kunskap om databaser och SQL

 • Du har praktisk erfarenhet av Microsoft Azure

 • Arbetat med Scrum eller annan Agil metod

Meriterande

 • Microsoft Dynamics 365 CE eller andra verksamhetssystem

 • Git

 •  DevOps, Continuous Deployment, Continuous Integration

 • Jira

 • Javascript

 • Automatiserad Testning

Vi erbjuder Innofactor har det bredaste erbjudandet i Microsofts ekosystem med expertkunskap hos 500 anställda i Norden. I Sverige är vi 100 erfarna och engagerade kollegor som arbetar med intressanta och utmanande projekt inom Microsoft Dynamics 365, Office 365, Microsoft Power Platform, Microsoft Data & Analytics platform och Azure. Vi är en Microsoft Gold Partner i 15 kategorier och har fått utmärkelsen Microsoft Dynamics Partner, vilket vi är väldigt stolta över.

Vi jobbar tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har roligt på vägen. Tillsammans bildar vi ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade verksamhetslösningar. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge både organisationer och individer chansen att göra en skillnad i den digitala världen. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter/företag stor skillnad ute hos våra kunder. Arbetsmiljön är kreativ och dynamisk och det är viktigt att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har våra lokaler på Drottninggatan mitt i centrala Stockholm.

Placeringsort:
Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall men söker även dig som önskar arbeta på distans. Gärna i ett gemensamt upplägg med arbete på något av våra kontor några gånger per månad.  

Omfattning: Tillsvidare, heltid

 

 

Dela detta jobb

logo
Senior .Net Utvecklare som vill gå mot Developer Lead roll (möjlighet till distansarbete)

Innofactor AB