itjobb.se

Senior React Developer till Paf!

Vill du vara med och göra skillnad? Paf skiljer sig från andra spelbolag. Vi grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. Vi strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr oss om våra anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i vår verksamhet. All vår vinst går till samhällsnyttiga ändamål.

Om tjänsten
Vi söker Senior React developers som är tekniskt nyfikna och brinner för programmering. Du är prestigelös, tar gärna egna initiativ och har lätt för att samarbeta samt kommunicera med kollegor. Dessutom är du en person som är driven i det du tar dig an och tvekar aldrig för att fråga om hjälp när du kört fast. Teamen idag präglas av en arbetsmiljö med högt i tak där alla är välkomna. Tjänsten är placerad i Norrköping men det finns goda möjligheter att arbeta på distans om du bor på annan ort.

Vi bryr oss om våra anställda:

 • Vi har flexibla arbetstider för att jobbet ska gå ihop med din fritid

 • Vi har generösa villkor vad gäller pension, friskvård, fri sjukvård etc

 • Vi undviker övertid. Att du är kvar hos oss om 10 år är viktigare än kortsiktiga affärsmål

Arbetsuppgifter
Du är med i hela utvecklingsprocessen från kravspecifikation, feedback på mockups, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling, testning och release. Det finns en tydlig arbetsfördelning där alla vet vad som förväntas av dem. Som Senior React Developer förväntas du förstå frontend delen av plattformen på en sådan nivå att du kan rekommendera nödvändiga förändringar i arkitekturen och förstå dess effekt på lång sikt. Det är ett högt tempo med snabba beslutsprocesser där du tillsammans med dina kollegor tar de tekniska besluten utifrån affärsmålen.

Vi söker dig som
Är grym modern React utvecklare med erfarenhet av Relay och TypeScript. Du bör även stämma in på följande:

 • Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling

 • God kommunikationsförmåga i svenska

 • Samarbetsförmåga

 • Självgående

 • Ansvarstagande

ÖVRIG INFORMATION

 • I rekryteringsprocessen kommer det ingå ett programmeringstest. Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten eller på fritiden välkomnas även detta i din ansökan.

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, med flexibla arbetstider

 • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Paf. Vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget
Paf är ett nordiskt spelbolag som grundades 1966 på Åland för att generera vinst till samhällsnyttiga ändamål. Vi blev ett av de första spelbolagen online när vi 1999 tog verksamheten till nätet. Många av Paf.coms spel har skapats av vår egen Games Studio och finns därmed bara hos oss. Vi är prisbelönta och branschledande inom ansvarsfullt spelande. Paf bedriver också fysisk spelverksamhet ombord på över 30 kryssningsfartyg på Östersjön och Nordsjön.

Paf har cirka 400 anställda från över 30 olika länder och vi har kontor på Åland samt i Helsingfors, Stockholm, Riga, Tallinn, Oslo, Norrköping och Madrid och Gzira. Paf (Ålands Penningautomatförening) licensieras och kontrolleras av Ålands landskapsregering.

Under 2019 omsatte Paf-koncernen sammanlagt 114,2 miljoner euro och gjorde en vinst på 25,6 miljoner euro. Mer information finns på aboutpaf.com.

Dela detta jobb

Senior React Developer till Paf!

Academic Work