itjobb.se

Senior systemdesigner med hög programmeringskompetens

Ansök nu

Senior systemdesigner med hög programmeringskompetens

Axis är världsledande inom nätverkskameror och säkerhetslösningar. De är i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter, men också att de behöver utöka teamet. De söker nu efter en kollega som blir glad och inspirerad när de läser om: C#, .NET, WPF och Asynkron Programmering

Om tjänsten
Du kommer att ingå i utvecklingsteamet för deras Video Management System (VMS). Deras VMS är en central del i Axis erbjudande och knyter ihop Axis totala utbudet av: kameror, video recorders, mjukvara för desktop och mobil samt cloud-tjänster. Detta ställer höga krav på samarbetsformer, med tvärfunktionella och agila team som tar fram en helhet för slutanvändarna.

Du erbjuds
Rollen erbjuder dig möjlighet att få utlopp för din kreativitet och utvecklas kompetensmässigt samtidigt som Axis är förväntansfulla att få ta del av dina kunskaper och idéer
Vara del av en utvecklarmiljö med väldigt varierande arbetsuppgifter, eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar så kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer
Att ingå i ett varmt, inkluderande team där man värderar god stämning och att ha kul på jobbet

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara delaktig i att ta fram end-to-end lösningen som knyter ihop slutanvändare med Axis växande utbud av kameror och hårdvara. Tillsammans med ditt team kommer du att utveckla Axis eget VMS; AXIS Camera Station, som de skriver i C#.

Du kommer ha ett tätt samarbete med Axis externa partners och flera interna delar av Axis. All utveckling (för tiotals miljoner smarta kameror placerade i 179 länder) är samlad vilket gör att du ser den påverkan som ditt arbete har för Axis gemensamma framgång.

Arbetet sker i projektform där medarbetare från många olika discipliner ingår, mjukvara, bildkvalitet, mekanik-, elektronik, industridesign, produktionsteknik, med flera. Axis har ett tätt samarbete över avdelningsgränserna för att jobba så effektivt som möjligt och utveckla marknadens bästa produkter.

Vi söker dig som

 • tycker systemdesign och applikationsutveckling är bland det bästa som finns!

Erfarenhetsmässigt har du med dig:

 • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område, t ex Datateknik eller InfoCom

 • Minst 3 års erfarenhet att arbeta med C#/ .Net

Meriterande (men inget krav) är erfarenhet från ett eller flera av följande områden:

 • WPF

 • Asynkron programmering med Async/Await

 • Spelutveckling, grafikprogrammering

 • Entity Framework eller likvärdigt open-source ramverk

 • TDD

 • Databashantering

Som person är/har du

 • En lagspelare som har lätt för att samarbeta med nya människor

 • Ansvarstagande och har förmågan att definiera nästa steg framåt

 • God problemlösningsförmåga

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Lund, Ideon

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Axis Communications är inte bara ett företag, Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. De tillåter och uppmuntrar deras anställda till självständigt tänkande – samt leva efter deras värderingar: Act as one, Always open och Think big!

 

Dela detta jobb

Senior systemdesigner med hög programmeringskompetens

Academic Work