itjobb.se

Logo

Senior systemutvecklare (Java)

Företag Bnearit AB
Ort
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Senior systemutvecklare (Java)

Vi söker dig som är erfaren systemutvecklare/programmerare som kan ta uppdrag och självständigt leda och hantera kund och deras behov. Jobbet innebär en bredd som spänner från arkitektur/design till teknisk utveckling, testning och paketering för leverans. Du kommer att jobba med projekt både inne på kontoret och ute hos kunder.

Flera av våra mjukvaruprojekt baseras på tjänsteorienterad arkitektur (SOA/CBA) vilket gör att du har kunskap om utveckling av komponenter och tjänster, kort sagt arkitekturen för komponentuppbyggda system av system. Du har en programmerings-bakgrund från små eller större projekt. Du har en känsla för vad som krävs för att realisera ett projekt. Troligtvis har du jobbat några år med Java och/eller någon av C-dialekterna , samt med designverktyg (Enterprise Architect) och databaser. Du är duktig på att hitta olika tekniska lösningar, gillar utmaningar och att ta tag i och lösa kluriga uppgifter från våra kunder.

En viktig personlig egenskap är att vi spelar i lag, så samarbetsförmåga är en nyckelkompetens. Konsultrollen innebär att vi ofta jobbar långa perioder hos kunderna och då är vi positiva och lyhörda för deras behov. Då du har några års erfarenhet så är du en viktig kugge i säljarbetet och säljer både dig själv och andra samtidigt som du känner ansvar för att den uppgift du tagit.

BnearIT:s kunder återfinns inom många olika sektorer, som försvar, energihantering, tillverkningsindustri, statliga verk och myndigheter, så ett intresse av att utvecklas och prova på olika områden är ett måste. Utöver den lokala marknaden har vi även projekt i andra geografiska områden, exempelvis Mälardalen och utomlands.

Generella krav:

Du ska brinna för teknik och inte vara rädd för utmaningar och kluriga uppgifter som våra kunder önskar för deras verksamhet.

Du ska vilja jobba som konsult i både stora och små uppdrag, där dom små utmaningarna ger en tillfredsställande helhet och dom stora ger dig en struktur och vilja att förbättra och förbättras.

Ansökan

För mer information kontakta Kent Eneris via mail eller telefon 073-368 93 68

Dela detta jobb

Logo
Senior systemutvecklare (Java)

Bnearit AB