itjobb.se

Senior Technical Account Manager – Real Estate

Ansök nu

Senior Technical Account Manager – Real Estate

Visolit är ett växande och framgångsrikt företag som gillar att ligga i framkant när det handlar om utveckling. Vill du hänga med på Visolits framgångsresa?
Nu söker vi dig som v
ill jobba tillsammans med kollegor i toppklass och vara med och bidra genom god rådgivning så att kunder ska få den bästa IT upplevelsen. Vi söker dig som är engagerad och som ser till kundernas bästa. Visolit är en helhetsleverantör av IT för fastighets- och byggbranschen. Vi har heltäckande IT-tjänster, ett ledande koncept för Fastighets-IT och Bygg-IT med bland annat högpresterande eDesktopar med CAD-prestanda.

Avdelningen Projektkonsult inom Visolit Real Estate söker nu en Senior Technical Account Manager med fokus både på Microsoft och VMware.

Vi söker dig som vill delta i våra infrastrukturprojekt och driva våra existerande och blivande kunders tekniska plattformar framåt.

Du är en person med bred teknisk kompetens med inriktning på serverplattformar, virtualisering, lagring samt design av infrastrukturmiljöer. Du har lång erfarenhet av att arbeta med Microsoftbaserade produkter och är även erfaren i utbudet från VMware. Du bör ha erfarenhet av design, implementation, migrering och vana att arbeta i infrastrukturprojekt. Som person är du bekväm i den tekniska rollen och konsultmässig gentemot våra kunder.

Visolits centrala infrastrukturplattform är redundant i två separata datacenters och består av Cisco UCS serverplattform, NetApp/SolidFire SAN, virtualiseringsplattform baserad på VMware samt Cisco nätverksutrustning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av outsourcing till många kunder och de höga krav på tillförlitlighet, säkerhet och utveckling som detta medför.

Embrace knowledge, Achieve together och Empower Change är våra kärnvärden och viktiga för oss och du känner att dessa passar in på dig. Om vi ska lyckas tillsammans, måste alla dra i samma riktning.

Vi vill att du har erfarenhet inom:

-Microsoft Windows Server

-Active Directory, GPO, LDAP samt vana av scripting

-Virtualisering och migrering av servrar

-Virtualisering VMware

-Microsoft Exchange, Office 365 och Skype for Business, främst migreringskunskaper

-Konsolideringar av servrar, roller och tjänster

-Lösningsarkitekt avseende infrastrukturutbyggnad/design

-Klienthantering, tunna klienter och övriga plattformar

-Grundläggande nätverkskompetens, främst Cisco och Fortinet utrustning

-Backuphantering, maintenance, antivirus och övervakning

-Gedigen erfarenhet av att arbeta i projekt

-God kännedom om ITIL samt vana att dokumentera lösningar

-Konsultmässig i kundrelationer
 

Vi ser meriterande på om du har erfarenhet inom något/några av följande områden:

-MS SQL

-Azure

-Sharepoint

-Mac OS

-Virtualisering på VMware View/Horizon DaaS (VDI)

-Har ett flertal aktuella certifieringar
 

Vad arbetet innebär

Vi erbjuder en spännande blandning av uppgifter där du får stor användning av din erfarenhet och utvecklingshunger.

Du kommer att arbeta med infrastrukturprojekt samt ta ett tekniskt ansvar för våra kunders infrastrukturplattformar. I arbetet ingår att vara proaktiv rådgivare och föreslå förbättringar som möjliggör att våra kunder får ett effektivare IT-stöd. Du kommer att ha en nära kundkontakt med kundens beställare och vara deras bollplank i tekniska och taktiska frågor.

Du som person

På Visolit Real Estate är det korta beslutsvägar, högt eget ansvarstagande och vi jobbar alltid med kunden i fokus. Detta gör att vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi söker dig som är teknikintresserad, självgående, serviceinriktad och stresstålig. Du kommer att ta stort eget ansvar i ditt arbete och jobba både självständigt och i grupp. Du bör vara öppen för ny teknik och vi ser det som ett plus om du har god kännedom och intresse av marknadsbevakning.

Vi jobbar med löpande urval, så om detta låter intressant, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

 

Dela detta jobb

Senior Technical Account Manager – Real Estate

Visolit