itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SENIOR TECHNICAL ACCOUNT MANAGER TILL VISOLIT REAL ESTATE

Företag Nexer Recruit
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-15

Ansök nu

SENIOR TECHNICAL ACCOUNT MANAGER TILL VISOLIT REAL ESTATE

Behovet av att kunna hjälpa kunder till god infrastruktur är stort- det är därför du behövs!

Som TAM är du tekniskt ansvarig och rådgivare till kunder i deras digitala resa; det är du som designar deras infrastruktur i ett partnerskap. Som del av ett kundteam jobbar du nära tekniken och det är ditt intresse för ny teknik som är din framgångsfaktor i att skapa värde, både idag och imorgon.

Din vardag

Som TAM kring jobba du med allt ifrån att ta fram en korrekt offert till slutleverans till kund. Du utgår ifrån kundens miljö och behov och utifrån analys och beräkningar designar du en optimal infrastruktur för deras fortsatta resa framåt ihop med oss. I din utvärdering av plattformen beaktar du exempelvis säkerhet, modernitet och utmaningar/möjligheter till förbättringar. Du arbetar i ett ihopsatt kundteam med andra kompetenser och kan ha ett antal kundkonton, beroende på scope och avtal med kund. Som teknisk rådgivare och ansvarig bidrar du till att dina kunder får en kontinuerlig värdeökning såsom fördelaktiga uppgraderingar, ökad kapacitet och säkerhet m.m.
Du och teamet skapar ett långsiktigt partnerskap med kund där förståelse, förtroende och leverans blir avgörande för att ni ska lyckas. Som Senior TAM hos oss ser vi även med fördel att du agerar rådgivare till dina kollegor.

På Visolit kommer du få alla chanser till att säkra din egen tekniska kunskap och utveckling med fokus på Microsoft teknologier då vi är Guld Partners inom inte mindre än 14 områden.

Vem är du?

Du har en arbetslivserfarenhet om minst 10 år eller mer, där du arbetat brett med infrastruktur med fördjupade kunskaper inom Microsoft serverplattformar där du har erfarenhet från att designa en miljö där du varit med att implementera virtualisering, konsolidering, migrering, backup-hantering, monitorering och maintenance. Du har grundläggande kunskaper inom nätverk och kännedom om ITIL. Du har en vana av att dokumentera dina föreslagna lösningar.

Vi ser även att du har arbetat med cloudtjänster tidigare, har tidigare projekterfarenhet och gärna kommer från en outsourcingpartner.           

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Markus Hanna på markus.hanna@nexergroup.com alternativt mobil (0)730 31 15 81.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Visolit

Advania förvärvar Visolit real estate – blir ett av de största och snabbast växande IT – tjänstebolagen i Norden. Den kombinerade gruppen kommer att bli en av de största och snabbast växande IT-tjänsteleverantörerna i Norden, med en total omsättning på över 9 miljarder SEK och 2500 anställda. 

Vi tror på potentialen att omfamna och dela kunskap, styrkan att uppnå något tillsammans och de möjligheter som ligger i utveckling och förändring. Embrace knowledge, Achieve together och Empower Change är våra kärnvärden och viktiga för oss. Om vi ska lyckas tillsammans, måste alla dra i samma riktning. Vi sitter i helt nya lokaler i Solna.

Dela detta jobb

logo
SENIOR TECHNICAL ACCOUNT MANAGER TILL VISOLIT REAL ESTATE

Nexer Recruit