itjobb.se

Senior Testutvecklare / Testingenjör

Företag Syntronic
Ort
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Senior Testutvecklare / Testingenjör

Vill du arbeta i teknikens framkant tillsammans med riktigt duktiga ingenjörer?

Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter med våra svenska och internationella kunder? Gillar du idén med olika uppdrag, att träffa nya människor och spännande företag?

Då är jobbet som Tesutvecklare hos oss något för dig!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu flera testutvecklare, testingenjörer som vill arbeta med att utveckla olika testlösningar för våra världsledande kunder.

Du kommer att få arbeta med mjukvara och hårdvara till våra testsystem.

Den största delen av utveckling sker i våra egna fina lokaler, med besök eller onlinemöten tillsammans med våra kunderna. I de projekt du arbetar så finns alltid kompetenta och engagerade kollegor nära till hands både som bollplank och stöd.

I arbetet ingår bland annat:

  • Systemering
  • Design av hårdvara och mjukvara
  • Verifiering
  • Installation
  • Support och förvaltning

Vem är du?

  • Högskole- eller civilingenjör inom relevanta områden
  • Några års erfarenhet av testutveckling
  • Bra på att kommunicera på både engelska och svenska
  • Bekväm med att ha kundkontakt där service och hjälpsamhet har högsta prioritet

Givetvis är tekniska kunskaper viktiga, men ännu viktigare är engagemang, nyfikenhet, social förmåga och viljan till att ha kul på jobbet.

Vi erbjuder!

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss, därför får du tillgång till friskvårdsbidrag samt ett bra försäkringspaket både vad gäller privatvård och pensionsavsättning.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss.  Skicka in din ansökan genom att klicka på “apply for job” nedan, vi vill ha din ansökan senast 30 september. Vi går igenom ansökningarna löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, skicka din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Kontaktperson

Har du några frågor så är du välkommen att ringa Terje Strand på tfn: 010-171 16 02.

Dela detta jobb

Senior Testutvecklare / Testingenjör

Syntronic