itjobb.se

Vill du arbeta på ett företag med högt i tak och där man har ett genuint intresse för att få sina medarbetare att utvecklas? Du kommer sitta på belägen på kundens huvudkontor i Stockholm där kulturen är trevlig och hjälpsam. De har ett öppet klimat där man ger gehör för medarbetares tankar och idéer. Tveka inte att söka tjänsten och få möjligheten att vara en del av denna positiva företagskultur.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som utvecklare kommer du att ingå i ett team på två personer. Dina uppgifter kommer bestå av att både arbeta med utveckling men även planera leveransen inom sprintarna på ett effektivt och värdeskapande sätt. För rätt person finns möjligheten att bli teamleader och då vara ansvarig över det dagliga arbetet i teamet och säkerställa att arbetet går framåt men även vara med och utveckla själv. Du kommer vara delaktig i att nyutveckla, vidareutveckla och förvalta kundens system på koncernnivå som består av e-tjänster, webtjänster och integrationer både mot interna och externa system. Du kommer även få möjligheten att vara med i processen att bygga upp teamet.

Vem söker vi?

- Erfarenhet av systemutveckling.

- Utvecklat i Java alternativt goda kunskaper i C++. 

- Utvecklat i .NET (C# och VB.NET).

- Utvecklat i Microsoft Visual Studio och Visual Studio Online.

- Goda kunskaper i Microsoft SQL Server inkl. databaser (Microsoft SQL, Oracle SQL eller liknande).

- Svenska/danska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

- Du har kunskaper inom systemintegration, integrationsramverk och Web services (SOAP och REST).

- Du har erfarenhet från retail och e-handel.

- Du är bekant med begrepp som BI, ERP, Supply Chain, Master Data, ODBC, XML, Web Services, W3 Framework.

Vi söker dig som flexibel i ditt arbete och som drivs av att jobba med förändring och förbättring. Du har stort fokus på kundnöjdhet och jobbar alltid på att ge kunden den bästa servicen. Då du kommer vara med och driva teamet framåt är det viktigt att du är social och har lätt för att kommunicera.

Information 

Start: Omgående

Omfattning: 100%

Placering: Stockholm 

Arbetstider: 8-17

Skicka in ditt CV redan nu då intervjuer sker löpande.

OM TAVANA:

På Tavana strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi tar dig under våra vingar och ser till att du har de verktyg samt stöd som du behöver för att lyckas. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Tavanas affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För oss är det viktigt att vår personal är välmående och vi samordnar därför roliga aktiviteter tillsammans minst en gång varje månad.

Tavana levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Våra medarbetare levererar en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.

Senior utvecklare/teamleader sökes till spännande kund!

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2019-08-14

Ansök nu

Dela detta jobb