itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Senior utvecklare till INVID

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Senior utvecklare till INVID

Har du några års erfarenhet som webformsutvecklare och vill bli applikationsägare? Vill du dessutom arbeta i en organisation med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka? Just nu söker INVID deras nästa seniora utvecklare.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Invid.

Om företaget

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

På Invid arbetar det drygt 130 anställda fördelade på åtta orter. Det finns kontor i Anderstorp, Göteborg, Jönköping, Stockholm, Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd.
Denna roll kommer att arbeta inom affärsområdet Verksamhetsstöd och tillhöra kontoret i Jönköping.

Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter

Som senior utvecklare kommer du att arbeta inom Microsoftmiljö med utveckling, underhåll och integrering av olika applikationer. Du både förvaltar samt arbetar med nyutveckling av applikationer utifrån kundens eller projektorganisationens krav och önskemål. I denna roll blir du applikationsansvarig/ägare för en av Invids applikationer. Denna applikation består av tekniken ASP.NET Web Forms.

Du kommer att ingå i ett team där ni agilt arbetar tätt tillsammans. Du arbetar med hela processen och får vara med och ta ansvar och har nära till besluten

Rollen innefattar bland annat:
• Utveckling i .NET #C
• Utveckling av nya innovativa lösningar och produkter tillsammans med produktägare och övriga teammedlemmar.
• Till viss del agera som teknisk support gällande de applikationer man arbetar i gentemot kund.
• Stor frihet att utveckla dig och ditt arbete enligt dina och teamets önskemål

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom teknik/ IT
• Tidigare erfarenhet av ASP.NET Web Forms
• Några års arbetserfarenhet i Microsoftplatform med teknik och programmeringsspråk av:
-HTML, CSS, JavaScript
-Visual Studio
-Microsoft SQL Server
-Git

• Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
• Meriterande: erfarenhet i UX/UI design, Bootstrap, Entity Framework, Microsoft SQL server, Angular, TypeScript.
• Har du dessutom arbetserfarenhet från tillverkande industri är det en fördel, men inget krav.

För att lyckas i rollen är du som person drivande och ansvarstagande. I rollen krävs det att du är självgående och initiativtagande med förmåga att driva ditt arbete framåt på egen hand samtidigt som du besitter god samarbetsförmåga och anpassar dig till andra människor. Du har även känsla för vad som behöver prioriteras och kan göra den avvägningen på egen hand. Kommunikation är viktigt för dig och du har god förståelse för hur du kommunicerar med olika individer med varierande kunskapsnivå.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: AMEa utvecklare, senior utvecklare, Webformsutvecklare, Produktägare, programmering, applikation, applikationsutveckling, systemutvecklare, software engineer, hardware, software, IT, teknik, HTML, CSS, JavaScript, Git, Visual Studio, ASP. NET, C#, UX/UI design, backend, frontend, fullstack, webbutvecklare, embedded systems, EPI-server, Jönköping, Invid,

 

Dela detta jobb

logo
Senior utvecklare till INVID

Bravura