itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Seniora nätverksspecialister - Stockholm, Göteborg och Malmö

Ort
Utgår

2022-07-19

Ansök nu

Seniora nätverksspecialister - Stockholm, Göteborg och Malmö

Att vakna på morgonen med längtan att gå till jobbet!

Vi har ett mål att alla som jobbar hos oss ska trivas så mycket att man vaknar med ett leende på måndag morgon. Vi är Sveriges tredje bästa bolag enligt Great Place to Work 2021! Vi tror att det beror på vår energi och nyfikenhet, vårt sätt att välkomna olikheter och våra erfarenheter som vi gärna delar med oss av.

De som jobbar kvar hos oss efter många år pratar om friheten att påverka sina uppdrag, sin arbetstid och sin utveckling. De pratar också om vår energifyllda kultur som består av lärande, wellness och öppenhet. Stoltheten över hur vi inte bara hjälper våra kunder utan även hur vi tar ett ansvar i vårt samhälle genom våra samarbeten med Suicide Zero, My Dream Now, Pink Programming, Convictus och Changers Hub.

Är du riktigt skarp på WAN, Meraki eller Python? Samt dessutom specialist på Fortinet, Cisco eller Aruba? Gillar du att klura ut nätverkslösningar utöver det vanliga? Sätter kunden i fokus och gillar att göra skillnad? Och sist men inte minst - vill du jobba med de bästa av de bästa? Om ja, varmt välkommen till B3 Networks!

B3-koncernen består av ett flertal specialistbolag där B3 Networks specialistkompetens finns inom nätverk och säkerhet. Än så länge finns vi representerade i StockholmGöteborg och Malmö, där våra 20 kollegor arbetar med att säkra våra kunders nätverk och säkerhet på bästa sätt.

Nu är det dags att bli fler! Hos oss blir du en del av vårt team av nätverksspecialister, och tillsammans med dina kollegor och våra kunder jobbar du med att designa, bygga och/eller förvalta kvalificerade nätverkslösningar.

Dig vi söker har erfarenhet inom nätverkstjänster och/eller nätverkssäkerhet och har arbetat med till exempel VPN, Firewall, avancerad drift, felsökning och förvaltning av nätverkssäkerhet eller nätverkstjänster. Ett brinnande intresse för nätverk och säkerhet ser vi som självklart med ambitionen att bygga din kompetens vidare hos oss.

På B3 Networks vet vi att en stark företagskultur tillsammans med sunda värderingar och fokus på medarbetaren räcker längst. Detta tillsammans med goda möjligheter till kompetensutveckling, bra förmåner och att bli en del av gemenskapen, gör att många väljer oss som sin nästa arbetsgivare.

Så - vill du ha nya, väldigt trevliga kollegor på en av Sveriges bästa arbetsplatser - hör av dig till oss. Läs mer om hur det är att jobba på B3 och hur vi arbetar med vår wellness och våra sociala initiativ här!

Klicka på ansökan eller tveka inte att kontakta Jens Rutgersson om du har några frågor. Vi ses!

 

 

Dela detta jobb

logga
Seniora nätverksspecialister - Stockholm, Göteborg och Malmö

B3 Consulting Group