itjobb.se

SENIORA SYSTEMUTVECKLARE INOM C#

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

DIN ROLL SOM SYSTEMUTVECKLARE

Ta nu chansen och sök till Combitechs mjukvaruenhet i Trollhättan. Just nu söker vi flertalet seniora personer till spännande projekt både in-house och externt. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt starka och kunniga team, välkommen med din ansökan idag!

Combitech söker nu erfarna personer som brinner för systemutveckling. Hos oss på Combitech får du chansen att arbeta i teknikens framkant. På Combitech får du utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder frihet i arbetet för att förena konsultrollen med en rik fritid då vi är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång.

Combitechs kontor är placerat på Innovatumområdet, här arbetar ca 150 personer inom många olika spännande teknikprojekt. Vi ser fram emot att träffa just dig!

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi söker dig som är nyfiken på konsultrollen och vill utvecklas tillsammans med oss. Som systemutvecklare har du minst 5-års erfarenhet inom C# och en relevant ingenjörsutbildning från högskola eller universitet. Det är meriterande om du även har erfarenhet av andra programmeringsspråk som Java, C, C++, Python och F#. Vi ser även att du har erfarenhet av ett eller flera ramverk så som Azure, Unity, Xamarin, ASP.NET Core.

Vi tror även att du har erfarenhet av agila arbetsmetoder, som Scrum och/eller Kanban.

För oss på Combitech är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en öppen nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du är inte rädd för nya utmaningar, har en positiv inställning och tar egna initiativ. Du tycker att det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt och förstår vikten av en bra kundrelation.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Dela detta jobb

SENIORA SYSTEMUTVECKLARE INOM C#

Combitech AB