itjobb.se

SEO-ansvarig student till JMS Vattenrening

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-26

Ansök nu

SEO-ansvarig student till JMS Vattenrening

Söker du ett deltidsarbete där du kan skaffa värdefull erfarenhet samtidigt som du drygar ut studentkassan? Nu finns möjligheten att arbeta som SEO-ansvarig hos JMS Vattenrening i Örebro. Tjänsten är ny på företaget så här har du möjlighet att sätta dina egna ramar och vara kreativ ända ut i fingerspetsarna. Sök nu då urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker en student på deltid till JMS Vattenrening i Örebro. Verksamheten har funnits i 30 år och affärsidén är tydlig – att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris. Utbudet är brett, bland annat så säljer JMS Vattenrening vattenreningsfilter, dricksvattenfilter, pumpar, tryckkärl, förbrukningsmaterial, filtermaterial, filterpatroner etc. Vill du arbeta på en arbetsplats som har kanske Örebros renaste och godaste kranvatten så sök direkt!

Hos JMS i Örebro arbetar både tekniker, säljare och övrig personal som tillsammans bildar ett härligt team. Du kommer att arbeta i kontorslandskapet tillsammans med 10 andra kollegor i ljusa lokaler. På plats finns Roger som är VD för att välkomna dig och hjälpa dig att introduceras i arbetet. Då denna roll inte finns i dagsläget hos JMS Vattenrening kommer du till stor att behöva lära dig själv genom att exempelvis googla eller på andra kreativa sätt tillförskaffa dig den information du behöver för att utföra arbetsuppgifterna på ett bra sätt. Du har med andra ord stort utrymme att sätta ramarna för denna tjänst!

Du erbjuds

 • En kreativ roll där du har stort utrymme till att fatta egna beslut och komma med förslag och idéer.

 • Ett meriterande deltidsjobb som kan ge dig värdefulla erfarenheter för framtiden.

 • En dedikerad konsultchef som finns med under hela din anställning och agerar karriärspartner.

Tjänsten är på deltid och kommer att variera i timmar från månad till månad. Till en början kommer du att arbeta några dagar med relativt kort mellanrum för att komma in i arbetet. Därefter kommer tjänsten att vara på uppskattningsvis 15 timmar i månaden, beroende på mängden arbete. Du kommer att arbeta på plats hos JMS för att vara nära kollegor och lära känna verksamheten.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbetet du kommer att göra hos JMS Vattenrening är varierande. Du kommer att arbeta med sökmotoroptimering för att öka trafiken till JMS Vattenrenings olika kanaler samt Googleannonsering där syftet är rätt synlighet med hjälp av sökord som stärker varumärket.

Du kommer exempelvis att:

 • Arbeta med sökmotoroptimering

 • Googleannonsering med Google Adwords

 • Analysera nuläget samt utfall av de förändringar som görs

 • Hålla företagets sociala medier uppdaterade

Vi söker dig som

 • Studerar på högskola/universitet med minst 1 år kvar av dina studier. Förslagsvis studerar du Media/kommunikation, marknadsföring, webbutveckling eller någon annan IT-relaterad utbildning.

 • Har goda kunskap i svenska och engelska, både tal och skrift

Det är meriterande om du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, antingen från tidigare arbete eller privat.

Som person är du:

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Initiativtagande

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Deltid, varierat schema

 • Placering: Örebro

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JMS Vattenrenings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Information om företaget

Här kan du läsa mer om JMS Vattenrening.

Dela detta jobb

SEO-ansvarig student till JMS Vattenrening

Academic Work