itjobb.se

logga

Server/Nätverkstekniker

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-12-11

Ansök nu

Server/Nätverkstekniker

Server/Nätverkstekniker

Vår kund expanderar för närvarande internationellt mot att bli ett multinationellt företag. I denna process spelar IT en viktig roll för att underlätta och möjliggöra samarbete. Data har aldrig varit lika viktig som den är idag. Delning, insamling, lagring, användning och kapitalisering av data är en viktig komponent för vår kunds produktområden. Informationsteknik kommer att ge förbättringar på praktiskt taget alla områden och kunden kommer att använda detta genom att integrera IT ännu närmare deras kärnverksamhet.

Några områden som kunden kommer att behöva lägga extra arbete på är:

· Ökad digitalisering av produkter och arbetssätt

· Investera i modern teknik som automatisering och moln

· Fortsätter att skapa en verkligt inkluderande och prestationsdriven kultur

Din framtida utmaning

Du kommer som en del av ett teamet att arbeta med uppgifter inom ditt tekniska område inom flera system vilket gör det viktigt att ha bred kunskap och vara beredd på ett stort antal uppdrag. Ditt team i Linköping är en del av ett större team av systemadministratörer i Sverige. Några av uppdragen körs i projektform där du kommer att fungera som teknisk rådgivare, och om du har intresse, del projektledningen.

Ditt team kommer att köra drift, utveckling och uppgraderingar av system för att bibehålla miljöerna vid de rekommenderade säkerhets- och funktionsuppdateringarna. För att upprätthålla teamets kunskaper kommer du att vara ansvarig för att hålla koll på utvecklingen och affärsintelligensen inom ditt område. Du och dina kollegor kommer in i nya uppgifter som kräver kreativitet, tålamod och viss förståelse för annan teknik än "din egen".

Du kommer:

· Tillsammans med dina kollegor bygga och underhålla nätverksinfrastruktur.

· Arbeta med ett säkerhetstänkande i allt du gör.

· Arbeta i stora projekt såväl som korta arbetsuppgifter.

Vem är du

Du är en person med en vilja att lära och bidra. Du kan enkelt växla mellan arbetsuppgifter och koncentrera dig där behovet är störst då, med långsiktigt fokus på ditt och ditt teams långsiktiga mål. Du arbetar i ett team där du lär dig av och hjälper varandra varje dag. Du möter andra människor med respekt och förståelse, eftersom kundinteraktion är en del av ditt dagliga jobb.

Du har förmågan att kommunicera dina behov, reflektioner och förbättringsförslag till dina kollegor på svenska och engelska. Du har ett körkort (B). Resor inom Sverige är en del av jobbet. Denna position kräver att du kommer att godkännas i en säkerhetsundersökning i enlighet med den svenska skyddslagen.

Du har en vilja att lära dig och utveckla och att arbeta med IT är mer en livsstil än ett jobb. Konstruktiv kritisism är något du både får och ger i bra mening.

Vi anställer för närvarande flera erfarna personer inom nedanstående områden:

Nätverk:

· Unix / Linux

· Windows

· Virtualisering

· Storage

Du har erfarenhet av en eller flera av nedanstående specialiteter / programvaror:

· NetApp

· CommVault

· VMware

· CMDB

· Fortigate

· VxLan

· Ansible

· Checkpoint

· Cisco SW

· SCCM

· OP5

· Puppet

· Horizon

· CyberArk

· BokS

· OneIdentity

· ServiceNow

· HAFT

Vad vi erbjuder dig

· Ett team med många glada och samarbetsvilliga kollegor.

· Många kollegor inom olika tekniker för att be om hjälp och lära av.

· Ett intressant jobb med nya utmaningar varje dag och stora möjligheter att påverka.

· Avancerad teknik med stora nätverksstrukturer i en hög säkerhetsmiljö.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Dela detta jobb

logga
Server/Nätverkstekniker

Modis Sweden AB