itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Service Delivery Manager till iBiz Solutions

Företag Advania
Ort
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Service Delivery Manager till iBiz Solutions

Området systemintegration växer idag och blir mer betydande för affären inom samtliga branscher. Framgångsrika systemintegrationsprojekt kräver effektiva lösningar där vi verkar inom ett område som är avgörande för våra kunders affärsutveckling och framgång.

Som Service Delivery Manager

Din roll som Service Delivery Manager på iBiz Solutions innebär ett helhetsansvar för vår operations leverans mot våra kunder. Här ansvarar du för att förvalta och utveckla dina kundrelationer och långsiktigt säkra kundnöjdhet, leveransåtaganden, förväntningar och servicenivå enligt avtal. Vidare är du den sammanhållande länken för iBiz AIMs leverans gentemot kund och internt.

I arbetsuppgifterna ingår proaktivt arbete för kund och trendanalys. Du finns med och onboardar nya kunder efter vår modell och ansvarar sedan för att genomföra vår samverkansmodell med kund, ta fram eskaleringsprocesser, informera och uppdatera kunder vid driftstörningar, samt presentera incidentrapportering och SLA uppföljning - allt med ett tydligt fokus på värdeskapande leveranser och förvaltningsbar integration.

Du verkar i gränslandet mellan affär och leverans med målet att optimera kundupplevelsen. Detta innebär att du arbetar såväl strategiskt som operativt och har nära dialog med hela leveransen.

Du förstår kundens befintliga behov och förutser de framtida. utifrån dessa driver du utveckling och anpassning av iBiz AIMs leverans för att arbeta mot vår vision - noll incidenter!

Vad vi söker hos dig 

För att lyckas i din roll som Service Delivery Manager på iBiz Solutions har du en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Våra kunder finns i alla branscher, där de ofta är internationellt etablerade och bransch ledande inom sin nisch.

Viktigt är att du trivs med att arbeta som en del i en grupp där du tar tydligt ansvar för att säkerställa framdrift men alltid känner dig trygg med att kollegorna finns där för att stötta. Självklart är du väl införstådd med vikten av processer och dokumentation. Som person är du lyhörd samt utrustad med ett riktigt starkt driv. Laget före jaget heter det, men vi ser oss hellre som ett dynamiskt team med högt i tak där vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål. Med inställningen att ha kul på jobbet.

Du har erfarenhet av drift och support. Du som söker trivs med att vara länken mellan tekniken och kundens verksamhet. Utöver detta är du öppen och flexibel i ditt arbetssätt och delar gärna med dig av insikter till såväl kunder som kollegor.

Vi söker dig som har:

  • Högskoleutbildning med teknisk inriktning eller annan utbildning och erfarenhet som vi anser likvärdig.
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Dela detta jobb

logo
Service Delivery Manager till iBiz Solutions

Advania