itjobb.se

Service Desk medarbetare

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-05

Ansök nu

Service Desk medarbetare

Har du ett tekniskt intresse och vill till en arbetsplats där varje dag inte är den andra lik? Till vår kunds härliga team i service desk söker vi nu en person som kommer att arbeta med IT Support där du hjälper företagets användare både via telefon och mail. Om du har minst ett års erfarenhet från en liknande roll och trivs i en vardag med mycket personlig kontakt kan det vara dig vi söker. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker för kundens räkning en Service Desk medarbetare för ett föräldravikariat. Vikariatet förväntas pågå under cirka ett halvår, det finns viss chans för förlängning.

Du kommer att arbeta med IT-administration av användarkonton, datorinstallationer samt support av applikationer och system mot verksamheten. Du erbjuds en trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med mycket skickliga kollegor och vara en del av en stark teamkänsla. Som Service Desk medarbetare kommer du att vara en del av IT-avdelningen och ha en nära relation till användarna.

Som Service Desk medarbetare kommer du att supportera företagets användare i IT-relaterade frågor via både telefon och mail, ärendena hanteras av ett ärendehanteringssystem. Tjänsten innebär en stor del personlig service gentemot användarna. Du kommer att introduceras av dina kollegor och kan vara självgående efter några veckor.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Läs mer här om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Supportera företagets användare i IT-relaterade frågor via telefon och mail

 • Arbeta med felsökning i system, hårdvara och nätverk tillsammans med övriga team på IT-avdelningen och även externa leverantörer.

 • Vara involverad i olika IT-relaterade projekt och utrullningar vid behov

 • Hantera beställningar och installationer av mjukvara och hårdvara samt mobiltelefoner och hantera användarrättigheter

 • Hantera leveranser av kommunikationslösningar (telefoni och data)

Vi söker dig som

 • Minst ett års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
 • Eftersom arbetet innebär mycket personlig kontakt, är det krav på goda kunskaper både i svenska och engelska.
 • Personligt intresse för datorer, flitighet och en vilja att lära dig mer kommer du komma långt på, nu är det upp till dig att visa att det är dig vi söker.

Det är även meriterande med kunskap i systemen Office 365, powershell och SAP.

Som person tror vi att du i grund och botten är en social och utåtriktad person som har ett problemlösande samt logiskt tankesätt. Du har hög arbetsmoral, kan hantera stress, är noggrann och trivs med samarbete i grupp.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Föräldravikariat på heltid under cirka 6 månader, med chans till förlängning

 • Placering: Centrala Stockholm (just nu sker mestadels av arbetet på distans)

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Service Desk medarbetare

Academic Work