itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Service Manager till Luleå

Företag Advania
Ort
Utgår

2022-12-10

Ansök nu

Service Manager till Luleå

Vi behöver nu stärka upp vår leveransorganisation inom vårt arbetsplatserbjudande på Advania Workplace och Skolpartner med en administrativ, serviceinriktad och lagspelande Service Manager. 

Som Service Manager på Advania 

Som Service Manager hos oss på Advania Workplace och Skolpartner ansvarar du för att bidra till ökad effektivitet och kvalité i leveransprocessen med fokus på kundnöjdhet. Du verkar för att utveckla affärer tillsammans med säljorganisationen inom Advania samt deltar i utvecklingen av såväl befintliga som nya processer och rutiner. Du samarbetar med både interna kollegor (affärsområdeschefer, säljare, ekonomi, affärsadministration m.fl.) och externa kontakter (kunder, produktleverantörer, distributörer, partners m.fl.).

Du arbetar bland annat med:

  • Administration av Advanias beställningsportal

  • Prognostisering av lager samt orderläggning av produkter genom vår beställningsportal

  • Bistå och ta fram produktinformation och prisuppgifter till kund och sälj

  • Skapa offerter

  • Vid behov medverka i säljprocessen som säljstöd

  • Leveransbevakning

  • Använda Advanias stödverktyg så som Agresso, Netset, CRM m.fl.

Rollen är baserad i Luleå och du rapporterar till affärsområdesansvarig för Workplace. Teamet som du ingår i består av ca 15 personer.

Vad vi söker hos dig 

Vi söker dig som har erfarenhet av innesälj och support inom IT-branschen. Du har goda kunskaper inom IT-produkter och god systemvana. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö med individer som delar Advanias värdegrund – att alltid sätta kundens behov främst.

Vi ser att du motiveras av att på ett professionellt sätt genomföra och leverera bra kvalité och service till kunder och säljare/kundteam. Du gillar att skapa och upprätthålla goda relationer, har en administrativ ådra och brinner för service och kundnöjdhet. Vidare är du självgående samtidigt som du trivs med att ha ett tätt samarbete med ditt team. Du är flytande i det svenska och engelska språket, i både tal och skrift.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. 

Dela detta jobb

logo
Service Manager till Luleå

Advania