itjobb.se

Service Owner

Ansök nu

Service Owner

Vill du vara med på resan mot en effektivare och modernare IT-infrastruktur? Vi förstärker nu vår IT-organisation på Länsförsäkringar AB och söker nu Service ägare inom området Applikation och gemensamma Infrastruktur verktyg. Hos oss erbjuds du en viktig roll inom vår IT-organisation med breda kontaktytor och stora möjligheter till personlig utveckling. 

Om jobbet  

Applikation operation är ett växande område inom IT och i din roll hjälper du oss att definiera och förvalta vår applikation operation tjänst samt tar ansvar för implementering och kostnadsuppföljning av tjänsten. Du samarbetar nära med vår interna beställare och externa leverantör för att optimera vår applikation operation tjänst.  

I rollen ingår även ett övergripande ansvar för konsolidering och implementering av de gemensamma verktygen som vi använder inom IT Infra.  Rollen innebär också att säkerställa att den tekniska förvaltning och utvecklingen av våra verktyg sker på ett effektivt sätt där kvalitet, tid och säkerhet är ledande parametrar.  

Av det som nämnts ovan behöver du ha en god teknisk förståelse samt förmåga att effektivt verka mellan Infra operation, vår leverantör och verksamheten med en tydlig målsättning att alltid bidra till Länsförsäkringars affärsutveckling.   

Vem är du? 

För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du är utbildad systemvetare eller har annan högskoleutbildning inom systemutvecklingsområdet. Vi ser också att du har en god förståelse för såväl IT- som verksamhetsfrågor. Du har erfarenhet av att ta fram tekniska lösningar och har förmåga att diskutera dessa med externa leverantörer. Du är en erfaren kravhanterare som kan fånga förvaltningarnas behov och omvandla dem till dokumenterade krav. Vidare har du kunskap från processorienterade organisationer som tillämpar ett agilt arbetssätt. 

Du är bra att kommunicera och har bredd kompetens inom IT infrastruktur. Som person är du strukturerad och noggrann med en god analytisk förmåga och har förståelse för komplexa flöden och beroendesamband. Stort fokus på problemlösning, förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Du bidrar och samarbetar väl med kollegor och samarbetspartners.  Slutligen ser vi att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.  

Om oss 

IT har en mycket central roll för hela Länsförsäkringars verksamhet och ansvarar för utveckling och drift av länsförsäkringsgruppens IT-miljö. Gruppen Infrastruktur services arbetar med outsourcade IT-drifttjänster och arbetar med förvaltning och utveckling av IT-drift- och kommunikationstjänster utifrån affärsverksamhetens krav och behov.   

Vi har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, utvecklingsarbete och ge service inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Vi är en ansvarsfull och attraktiv arbetsgivare som främjar hälsa och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Vi vill med en god företagskultur och tydliga värderingar bidra till att attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Vi är en lärande organisation med stark tilltro till självledarskap. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi arbetar aktivt med mångfald och inkludering.

Mer information och ansökan   

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att söka redan idag. Observera att rekryteringen tar en paus mellan v.29-31 på grund av semesterperiod.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-08-09

Arbetsplats
Stockholm 

Kontaktperson

Farhad Tabari 
Chef
070-6371769

Maria Eriksson 
Kontaktombud SACO
08-588 411 52

Mirek Swartz 
Kontaktombud Forena
08-588 418 92

Dela detta jobb

Service Owner

Länsförsäkringar AB