itjobb.se

Logo

Serviceansvarig

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-10

Ansök nu

Serviceansvarig

Länsstyrelsen ser till att riksdagens och regeringens beslut genomförs och samordnar länets intressen för en hållbar utveckling i länet. Vi är en kunskapsorganisation, totalt ca 200 anställda, och en myndighet med viktiga uppgifter inom förvaltning och tillsyn. Majoriteten av de anställda har Gävle som placeringsort. Handlingskraft, professionalitet och förståelse är ledorden i vår värdegrund. Den ska genomsyra allt vi gör på alla nivåer och vara ett stöd i vårt dagliga arbete. Länsstyrelsen strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Därför har Länsstyrelsen startat arbetet för att bli HBTQ-certifierad. Länsstyrelsen har dessutom utsetts till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor.

Brinner du för service, samordning, fastighetsfrågor och utveckling? Vill du verka inom en myndighet som arbetar för att Gävleborg ska vara ett hållbart, inkluderande och attraktivt län att leva, studera, arbeta och utveckla företag i? Och ställer du dessutom upp på våra värdeord; handlingskraft, professionalitet och förståelse? Då har vi ett jobb för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Serviceansvarig kommer du att ha uppdrag att tillsammans med medarbetarna vid funktionen Internservice ge god service till organisationens samtliga verksamheter. Servicefunktionen ansvarar för att samordna fastighetsfrågor, IT- och teknikfrågor, transporter och bilar, inköp och upphandling av utrustning och förbrukningsmaterial. Du kommer att arbeta med övergripande arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor i verksamheten. Du kommer även att samordna det interna miljöledningsarbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasialutbildning och några års erfarenhet av servicearbete inom fastighet- och lokalfrågor. Du har erfarenhet av att arbeta med IT- och teknikfrågor. Du har även god dator– och administrativ vana samt B-körkort.

Då arbetet innebär många kontakter både internt och externt fäster vi mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att skapa goda relationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och ett serviceinriktat förhållningssätt. Vi sätter även stort värde på goda ledaregenskaper med vana att leda och fördela arbete inom arbetsgruppen.
Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av offentlig upphandling, projektledning, miljölednings- och förhandlingsarbete.

Länsstyrelsen är en organisation med stor flexibilitet och det pågår ett ständigt utveckling- och förbättringsarbete vilket kräver att du har intresse av att vilja att utveckla verksamheten.

Denna tjänst är säkerhetsklassad, vilket innebär att du måste vara svensk medborgare och att registerkontroll kommer att göras vid en anställning.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning om 6 månader.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Diarienummer: 7152-2019
Senaste ansökningsdag: 2019-11-10 

Ansökan
För att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess görs ansökan via rekryteringssystem Reachmee. Ansök genom att klicka på knappen Ansök längst ner på sidan. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Information Läs mer om Länsstyrelsen på vår hemsida www.lansstyrelsen.se/gavleborg 

Inför rekryteringsarbetet har Länsstyrelsen tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Dela detta jobb

Logo
Serviceansvarig

Länsstyrelsen Gävleborg