itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Servicechef till Örebro

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

Servicechef till Örebro

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du tekniskt intresserad och vill komma till en tjänst som präglas av hög service och affärsmässighet? Trivs du i en roll där du är experten inom IT och där du får utveckla ditt eget team och serviceområde? Då kan du vara precis den vi letar efter till rollen som servicechef!

Vår samarbetspartner i Örebro letar nu en servicechef med högt IT-intresse och teknisk förståelse som brinner för service och goda kundrelationer. Här får du möjlighet att komma till en tjänst där du blir ansvarig för ditt serviceteam. Du blir en viktig länk mellan kunder och tjänsterna vi levererar. Du kommer att vidareutveckla vår serviceorganisation och stötta både kunder och medarbetare när det kommer till företagets mjukvara. Du blir en del av pre-sale, vilket innebär att du stöttar säljarna med komplexa lösningsförslag för kunderna. Du kommer även att vara personalansvarig för ett litet team av sammansvetsade servicetekniker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som servicechef består av att:

• Vidareutveckla och komplettera befintliga avtal
• Stötta säljarna i deras dagliga arbete och vid kundbesök inom mjukvaror
• Utveckla servicearbetet inom företaget

Personprofil
Vi letar efter dig som är tekniskt intresserad och trivs i en serviceinriktad roll. Denna tjänst innebär ett ständigt flöde av nya produkter och tjänster vilket kräver ett stort mått av energi, men framför allt intresse att lära nytt och utbilda både kunder och kollegor. Du trivs i en rådgivande och stöttade roll där du får ligga nära affären. Därför tror vi att du har en stor grad av affärssinne och högt driv. Vidare har du grundläggande IT-kunskaper och gärna tidigare yrkeserfarenhet från IT på ett eller annat sätt.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är ansvariga för rekryteringsprocessen. Eventuella frågor om tjänsten hänvisas därför till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicechef, service, IT, teknik, servicetekniker, IT-lösningar, säljare, försäljning, b2b

Dela detta jobb

logo
Servicechef till Örebro

PerformIQ