itjobb.se

Gillar du att ge service? Gillar du att lösa problem? Har du ett stort IT-intresse? Centric söker nu ytterligare en konsult till vår konsultverksamhet i Linköping.
 Till att börja med handlar det om ett uppdrag i en first line support ute hos en av våra kunder. Uppdraget är på heltid.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar support i komplexa IT-miljöer där du tar ansvar för din uppgift och ärendehantering. Du har ett genuint IT-intresse och har förmågan att lösa problem för kundens användare. Du tar emot ärenden i telefon samt via mail och variationen av problem är stor så den ena dagen är sällan den andra lik.
 

Din profil och kvalifikationen
Tjänsten ställer höga krav på ett strukturerat arbetssätt, flexibilitet och samarbetsförmåga i en stark och positiv teamanda, så dina personliga egenskaper är viktiga. Vi tror att du har dokumenterad kunskap inom Windows, Office och Citrix.
Du har tidigare erfarenhet av kundsupport i en Servicedesk och användning av PC, Windows och Microsoft Office.

Du har erfarenhet av och kunskap om ärendehanteringssystem och kunskapsdatabas.
Till din hjälp kommer du att ha flera erfarna kolleger. Inom kundservicen jobbar kunden med uppföljning och analys av ärenden, dokumentation och framtagning av rutiner, samt förvaltning och utveckling av kundnära och interna stödtjänster.
Känns detta som något för dig? Kul! Ansök till tjänsten så pratar vi vidare. Läs mer om Centric nedan.
Vad vi erbjuder
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

OBS! Nu börjar din utvecklingsresa redan på första intervjun. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt det är att hålla sig uppdaterad så får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. 
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Martin Fredriksson på tfn: 0734-159 355 eller martin.fredriksson@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, IT tekniker, first line, support, supporttekniker, service desk, konsult, IT-konsult, Consultant, data, Linköping.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Servicedesk - First line support

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-09

Ansök nu

Dela detta jobb