itjobb.se

Har du en gedigen erfarenhet och bakgrund som servicetekniker? Motiveras du av utmanande administrativa arbetsuppgifter kopplat till tekniska produkter? Vill du kliva in i en roll som produktspecialist och agera som expert inom ditt produktområde? Då kan tjänsten hos DeLaval vara något för dig! Sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för DeLavals räkning en produktspecialist. De vill stärka sina team med flera kandidater och vi rekryterar därför till olika affärsområden. Denna roll är inriktad mot området Service Management & Original Parts, där du som kandidat behöver ha erfarenhet av att arbeta som service-, drift- eller underhållstekniker.

DeLaval är världsledande inom mjölkningsindustrin. De levererar integrerade lösningar för mjölkproduktion utformade för att förbättra produktion, djurhälsa och den övergripande livskvaliteten för mjölkproducenter. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning och kompletta system för mjölkproduktion och djurhållning världen över. De levererar även service och ett brett utbud av tillbehör, såväl som effektiva system för mjölkning, driftsledning, kyla, utfodring, utgödsling, ventilation och energiåtervinning.

DeLavals kunder är beroende av att produkterna fungerar kontinuerligt året om. I den här rollen kommer du att tillhöra affärsområdet Services & Original parts, och ditt arbete kommer därför omfatta att planera och genomföra strategier, prissättningar och livscykelhantering för originaldelarna och serviceprodukterna. I rollen som produktspecialist kommer du att vara expert inom ditt produktområde där du ansvarar för att kundernas produkter är av hög kvalitet och fungerar året runt. Du erbjuds en roll som innehåller både strategiska och operativa arbetsinsatser och dina kontaktytor är många. Resor förekommer även i tjänsten.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och DeLavals önskan är att alla frågor om tjänsten hanteras av oss. Academic Work ansvarar för rekryteringsprocessen, men den kandidat som går vidare kommer att anställas direkt hos DeLaval.

ARBETSUPPGIFTER

Som produktspecialist har du en nyckelroll i produktledningsteamet inom affärsområdet Service Management & Original Parts. I denna roll kommer du att identifiera och driva projekt för lansering av nya produkter, såväl som ansvara för att utvärdera och kvalitetssäkra produkterna. Detta är en administrativ roll där du kommer att vara expert inom dina produktområden och stötta kollegor i diverse tekniska frågeställningar.

Du kommer exempelvis att:

 • Se till att produkterna som du ansvarar för är av hög kvalitet för fungerar som de ska

 • Arbeta med sortimentets livscykelhantering, proaktivt minska driftskostnaderna och förbättra omsättningsgraden i DeLavals distributionscentraler

 • Arbeta med teknisk dokumentation (administrera produktinformation i bl.a. excel)

 • Bevaka konkurrenters sortiment & prissättning

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker efter dig som har grundläggande teknisk kunskap inom både hårdvara och mjukvara samt en bred och gedigen erfarenhet från tidigare roller som IT-, drift- eller servicetekniker.

Vi söker dig som har:

 • En relevant teknisk utbildning

 • Några års erfarenhet av att jobba med installation, felsökning, underhåll och reparation av maskiner

 • Goda kunskaper i Excel

 • Goda engelska kunskaper i både tal och skrift

Det är meriterande om du har ett intresse för och gärna erfarenhet av djurhållning och/eller mjölkproduktion.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.

 • Omfattning: Heltid.

 • Placering: Tumba

 • Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och DeLavals önskan är att alla frågor angående tjänsten hanteras av [Academic Work] (mailto: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se).

 • Sök tjänsten genom knappen nedan. Vår urvalsprocess är löpande och annonsen kan stängas innan rekryteringsprocessen är avslutad om vi har kommit vidare till intervjufasen.

 • Vi hanterar inte ansökningar via e-post, men om du har frågor om tjänsten är du välkommen att maila oss på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se och vi kommer att svara under kontorstid. Ange annons-ID:et i ämnesraden. För allmänna frågor om våra rekryteringsprocesser är vi ofta tillgängliga i vår chattfunktion på vår web under vardagar. Ta gärna kontakt med oss där!

OM OSS

Academic Work är the Home of Young Professionals. Det innebär att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på universitet eller har avslutat dina studier och är i början av din karriär. Du kan arbeta som konsult på ett visst uppdrag, rekryteras direkt av en av våra kunder genom vår rekryteringstjänst eller starta din karriär genom att arbeta internt på något av våra kontor. Hitta mer information på vår hemsida www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

DeLaval är världsledande inom mjölkningsutrustning. De har 4 450 anställda på över 100 marknader. I snart 130 år har de utvecklat lösningar och service för effektiv mjölkproduktion. Deras forskning och utveckling syftar till att ge lantbrukare tillgång till pålitliga och hållbara system som främjar djurhälsa och produktion av kvalitetsmjölk.

Serviceinriktad Produktspecialist sökes till DeLaval

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2018-09-01

Ansök nu

Dela detta jobb