itjobb.se

Site Support till marknadsledande företag inom mode!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Site Support till marknadsledande företag inom mode!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom IT och vill ta steget vidare till en roll där du får du jobba i gränslandet mellan IT-support och projektledning. Här får du ansvara för all IT-leverans på kontoret i Eskilstuna och har många olika kontaktytor då du samarbetar med kollegor på kontor runt om i Sverige. Vår kund är ett internationellt modeföretag som vill se dig utvecklas med dem. Är det du? Sök redan idag!

About the role

I rollen som Site Support jobbar du själv inom IT på kontoret i Eskilstuna men du är inte ensam för det! Förutom kollegor inom andra områden på kontoret tillhör du Country IT Sweden med 25 personer baserade i Stockholm och Borås. Du kommer ansvara för all IT-leverans i Eskiltuna och jobba med allt från att installera datorer till att leda lokala och centralt drivna projekt som är relaterade till nätverk och hårdvara. Detta är en grym chans för dig som letar nästa utmaning och verkligen vill utvecklas!

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid, inledningsvis 6 månader men det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Job duties

 • Fungera som second line support för användare som har hårdvarurelaterade problem
 • Planera och genomföra IT-projekt tillsammans med andra avdelningar
 • Utföra rutinarbete enligt uppsatta rutiner och riktlinjer
 • Vara kommunikationen mellan lagret och centrala organisationer
 • Följa upp och se över verksamheten inom områden som teknik och slutanvändarsupport

We are looking for

 • Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter exempelvis från en first line-support eller som helpdeskmedarbetare där du hjälpt till med IT-relaterade problem
 • Har goda kunskaper i engelska, i tal och skrift
 • Har god förståelse för logistik, system och processer

Du är duktig på att kommunicera och är mån om att leverera arbete av hög kvalitét. Du levererar alltid bästa möjliga service och drivs av att det går bra för hela teamet. Vidare ser du hellre lösningar än problem och har en positiv attityd mot både kollegor och kunder. Du tar ansvar och leder gärna arbete framåt!

Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV och en motivering till varför du söker just denna roll!

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: 7 oktober
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Eskilstuna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Site Support till marknadsledande företag inom mode!

Academic Work