itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ska du eller har du nyligen tagit examen inom IT?

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Ska du eller har du nyligen tagit examen inom IT?

Vi på Academic Work är alltid intresserade av att komma i kontakt med Young Professionals – det vill säga studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Är du intresserad av att få in en fot hos en arbetsgivare i Västerbotten eller Norrbotten? Då vill vi veta mer med ambitionen om att bli din framtida karriärpartner. Skicka in ditt CV och låt oss få veta vad dina ambitioner är och vad för typ av jobb som skulle passa dig!

Om tjänsten

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här ????

Arbetsuppgifter

Då det här inte är en annons mot en specifik tjänst vet vi inte något om arbetsuppgifterna, utan vi får vända på den rubriken istället. Vad vill du jobba med för arbetsuppgifter? Låt oss veta det i din ansökan så att vi kan på bästa sätt koppla ihop dig med en eventuell arbetsgivare!

Vi på Academic Work har samarbete med företag inom flertal olika branscher, det gör att det finns stora möjligheter för dig att hamna i just den bransch du vill jobba inom!

Vi söker dig som

Vi söker dig som nyligen har tagit examen eller snart ska ta examen inom IT och är ute efter en junior tjänst inom IT. Skriv gärna med vilket program du har läst, vilka program och språk som du har använt dig av och till vilken grad. Var så specifik som möjligt för att vi ska kunna få en tydlig uppfattning av din bakgrund och önskan framöver kring arbete. Skriv gärna med vilken stad du skulle vilja jobba i inom Västerbotten och Norrbotten.

Övrig information

  • Efter mottagen intresseanmälan kommer du få ett bekräftelsemail. Därefter kontaktar vi dig om ett passande uppdrag dyker upp.

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Västerbotten och/eller Norrbotten

  • Vid frågor kontakta oss gärna på vår team-mail Academic Work.

Dela detta jobb

Ska du eller har du nyligen tagit examen inom IT?

Academic Work