itjobb.se

Software developer - automotive

Ansök nu

Software developer - automotive

Vill du vara med och jobba med det senaste inom Automotive? 

Rollen

Vi behöver förstärka vårt team inom automotive med programvaruutvecklare C/C++ med en god förståelse för gränslandet mellan elektroniken och mjukvara. Vi har många spännande uppdrag inom automotive där du till exempel kan få programmera framtidens lösningar för autonoma fordon. Vi ser gärna att du som söker har ca 2-3 års erfarenhet från branschen men det är inget krav.

Vem vi tror att du är

Jag söker Dig som drivs utav passion och en vilja att förändra. En brinnande passion för teknik och utveckling är därför på sin plats och en strävan mot att ständigt förbättra din kunskap. Tillsammans med Dig bygger vi Sveriges bästa team där dina byggstenar är med och skapar framtida smarta, säkra och innovativa lösningar för våra kunder.

 Vi tror att du har:

  • Examen som högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande
  • Erfarenhet av mjukvaruutveckling, kravhantering och det är positivt om du har erfarenhet av automotive, speciellt erfarenhet från arbete med CAN-protokollet.
  • Behärskar C-programmering för inbyggda system och har du även har erfarenhet av programmeringsspråk som Python eller liknande är detta en fördel.

Varför ska du jobba hos oss?

Vi erbjuder dig en plats hos oss där du kommer få jobba med branschens vassaste konsulter präglad av en stark kultur som satsar mycket på sina anställda. Vårt fokus är att Du ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet med olika aktiviteter. Vi har även Innovation Zone där du får möjlighet att skapa kreativa lösningar och bygga på din kompetens. Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder.

Vad gör Cybercom

Spana in våra spännande kunder och projekt på http://www.cybercom.com/sv/Kun...

Intresserad?

Vi kommer att rekrytera löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Vi tar emot ansökningarna via vår hemsida. 

 Vid frågor är du välkommen att kontakta Andreas på Andreas.Westergren@cybercom.com.

Dela detta jobb

Software developer - automotive

Cybercom Stockholm