itjobb.se

testing företagslogga

Software Developer - Inhouse

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-09-01

Ansök nu

Software Developer - Inhouse

Om jobbet

Kom till oss på ÅF i Solna! Vi söker mjukvaruutvecklare till vår organisation inhouse i Solna.

Sökord: Software Engineer, Software Developer, Mjukvaruutvecklare, C, C++, C#

Vi är både produktutvecklare och underhåller stödsystem, främst telekommunikationssystem, men våra korsfunktionella team jobbar även direkt mot kundernas radioprodukter. Det är allt från elektronik, FPGA (VHDL), realtidssystem (C/C++) till GUI- och test-applikationer. Det dagliga jobbet består av att utveckla features till befintliga produkter, ta fram nya produkter och underhålla de befintliga systemen. Felsökning, problemlösning, design, implementation och systemintegration på alla nivåer är vår vardag.

Förutom teknisk spännande uppdrag erbjuder ÅF stora möjligheter till personligt välbefinnande och socialt nätverkande. Som anställd får du bl.a. ta del av frukostseminarier, afterwork, aktivitetsklubbar, föreläsningar, kompetensnätverk och friskvård.

Vem är du?

Du har en ingenjörsutbildning och minst ett års relevant arbetslivserfarenhet. Ett andra krav är att du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Sedan vill vi, som konsultbolag, ha konsultmässiga anställda i vår organisation! Så du ska vara ansvarstagande, initiativtagande och ha hög samarbetsförmåga.

Angående dina tekniska kunskaper söker vi två profiler:

  • Vi söker dig som har gedigna kunskaper i C/C++ och är van att utveckla och integrera mjukvara på System on chip. Du får gärna ha erfarenhet av RealtidsOS och gärna Embedded Linux.
  • Den andra rollen vi söker har kopplingar till den första men inriktningen är mer mot dig som har erfarenhet av windows-applikationer och är van att utveckla i C#

Meriterande för båda profilerna är om du arbetat med agil utveckling och scrum.

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

PLATS: Stockholm

Skicka in din ansökan redan idag!Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Lisa Nerell
+46 105051593
lisa.nerell@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Software Developer - Inhouse

ÅF