itjobb.se

testing företagslogga

Software developer - IoT

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-09-01

Ansök nu

Software developer - IoT

Om jobbet

ÅF söker fler utvecklare mot IoT!

Sökord: Software Engineer, Software Developer, Mjukvaruutvecklare, Embedded, C, C++, Java, Python, Internet of things, IoT

Digitaliseringen tågar ständigt framåt och idag blir fler maskiner, fordon, hushållsapparater, kläder och till och med människor försedda med inbyggda system såsom sensorer och processorer. ÅF är självklart med på tåget mot uppkoppling av vardagens föremål. Står du på perrongen och är redo att vara med på denna resa inom digitalisering så säger vi nu ”välkommen ombord”!

På ÅF är vi modiga och engagerade konsulter, så vart du kommer jobba och vad du skulle få göra är svårt att svara på. Fördelen med detta är att du har stor möjlighet att själv påverka vilket typ av uppdrag du hamnar på.

Kanske blir ditt arbetsområde självkörande bilar, smarta hushållsprodukter, drönarteknologi eller energieffektivisering av byggnader? Finns intresset för Internet Of Things och du har erfarenhet av mjukvaruutveckling (C, C++, Java, C# eller Python) så tycker vi definitivt att du ska söka till oss!

Vem är du?

Som konsult är din personlighet A och O. Rollen kräver en samarbetsförmåga så väl som ansvarstagande och initiativtagande från dig som söker. Du ska även se charmen i att få möjligheten att utföra olika uppdrag inom en bredd av branscher!

I bagaget innan avfärd ska du ha relevant högskoleutbildning och något års erfarenhet i programmeringsspråk som C, C++ eller C# för inbyggda system eller har en mer testinriktad profil med språk som Java, Python eller andra scriptspråk.Du har erfarenhet av och föredrar att arbeta i agila team. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

PLATS: StockholmSkicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Lisa Nerell
+46 105051593
lisa.nerell@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Software developer - IoT

ÅF