itjobb.se

logga

Software Engineer

Ort
Utgår

2021-02-04

Ansök nu

Software Engineer

Alla kommer vi och våra nära någon gång i livet behöva hjälp från vården. När det händer vill vi att vårdpersonalen ska ha de bästa digitala verktygen de kan få. Vi behöver dig för att nå dit.

På Vårdinnovation jobbar mjukvaruutvecklare, AI-experter och vårdpersonal tillsammans för att bygga intelligenta hjälpmedel som hjälper vårdpersonal att kunna erbjuda bättre vård. Vår största produkt är Vårdexpressen, en digital lösning som minskar vårdpersonalens administration och ökar patientsäkerheten.

Vi söker ständigt fler ingenjörer som vill bidra till vår vision om en bättre vård och ser fram emot möjligheten att utveckla sina egna förmågor i ett ovanligt talangfullt techteam bestående av allt från disputerade forskare till VM-medaljörer i algoritmisk utveckling - och kanske snart dig?

Din roll på Vårdinnovation

  • Utveckla ny funktionalitet från designstadiet hela vägen till produktion

  • Arbeta med vår medicinska personal för att förstå användarbehov och förbättra våra produkter

Vem du är

  • Du är en stark utvecklare i något programmeringsspråk - Python är extra meriterande, men vi vet att duktiga ingenjörer snabbt kan plocka upp nya språk

  • Du är självgående och vet hur man driver projekt framåt inom ett team

  • Du bryr dig om mjukvarukvalité och tycker att processer så som continuous integration, continuous delivery, code reviews och automatisk testning är självklara steg på vägen dit

  • Vi jobbar med bland annat Django och AWS, så erfarenhet med det eller liknande teknologier är meriterande

Känner du igen dig och tycker att det vi gör verkar intressant hoppas vi att du vill ansöka hos oss! Vi anställer löpande ingenjörer till våra kontor i Stockholm och Malmö.

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Software Engineer

Vårdinnovation Sverige AB