itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Software engineer till Saab Emerging Technologies

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Software engineer till Saab Emerging Technologies

Saabs framgångsrika historia bygger på att vara ett innovativt och konkurrenskraftigt företag. Om de ​​ska behålla sin position under de kommande åren måste de dra nytta av den framväxande teknologin som är grundläggande för vår framtid och därför valt att starta Saab Emerging Technologies. Sök tjänsten redan idag och bli en del av Saabs framtid.

Om tjänsten Saab Emerging Technologies

Saab Emerging Technologies är ett nystartat företag inom Saab Group som arbetar med utveckling av nästa generations mjukvara och fokuserar på datadriven kompetensutveckling. Datakällor och användningsområden spänner över alla domäner, från havsbotten till rymden/satelliter, vilket skapar en enastående situationsmedvetenhet och situationsorienterad riktning, för analys, uppdrag och autonomi. Vår vision är att vara early adopters av ny mjukvaruteknik, utvärdera och använda dem för att utveckla lösningar som möjliggör snabb transformation och effektivitet i kundens verksamhet eller verksamhet.

Din arbetsplats ligger i hjärtat av Stockholm, bara fem minuters promenad från centralstationen. Det finns utrymme för fler hängivna människor att ge sig ut på vår mycket spännande resa. Observera att du kan skicka din ansökan till oss på antingen svenska eller engelska. Saab är ett företag med stark människoorientering och erbjuder en trevlig arbetsmiljö där de stöttar och hjälper varandra att vara på vårt bästa. Kontinuerligt lärande, karriär- & talangutveckling och medarbetarnas välbefinnande är exempel på områden där vi alltid anstränger oss starkast för att erbjuda stora möjligheter.

Du erbjuds

  • Möjlighet att lära dig spjutspetskompetens från seniora kollegor
  • Långsiktiga utvecklingsmöjligheter inom programmering och teknik
  • Arbeta med nya tekniker och agila arbetssätt
  • En arbetsplats med en kultur känd för respektfullt samspel, etiskt beteende och integritet. Läs gärna hur medarbetarna på SAAB själva beskriver sin arbetsplats här.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som senior mjukvaruingenjör på Saab Emerging Technologies kommer du att vara en del av Saabs tvärfunktionella utvecklingsteam. Du kommer att utveckla molnbaserad mjukvara med artificiell intelligens och maskininlärningsteknik. Teamen ansvarar för allt från systemarkitektoniska frågor till implementering och verifiering på en daglig basis.

• Mjukvaruutveckling i mindre team

• Agil utveckling

• Möjlighet att ta del av maskininlärningsprojekt

• Goda möjligheter att växa inom företaget

Vi söker dig som

är en driven och nyfiken mjukvaruutvecklare, du är ivrig att lära dig och alltid försöker förbättra ditt arbete. Du stödjer och bidrar aktivt till ett innovativt klimat.

Du som söker har:

• 3-5 års eftergymnasial utbildning inom datavetenskap, ingenjör eller liknande relevant utbildning/arbetslivserfarenhet

• Goda kunskaper i programmering från tex Python eller Java

• Behärskar svenska och engelska flytande

• Proaktiv och pålitlig lagspelare med god kommunikationsförmåga

Meriterande för tjänsten är:

• Kunskap och intresse för AI/ML

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, arbete sker på kontoret
  • Placering: Stockholm, Olof Palmes gata

I denna process kommer säkerhetsintervju, belastningsutdrag och kreditupplysning vara en del av processen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer på https://www.saab.com/

 

Dela detta jobb

Software engineer till Saab Emerging Technologies

Academic Work