itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Software Engineer till Xylem!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Software Engineer till Xylem!

Här finns chansen för dig som är junior inom mjukvaruutveckling som är redo för nästa kliv i din karriär. Som Software Engineer kommer du arbeta tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor på huvudkontoret i Sundbyberg. Xylem är ett innovativt och marknadsledande bolag som är specialiserade inom vattenteknik och vattenpumpar. Vi ser fram emot att kunna erbjuda dig med tekniskt intresse och stort engagemang en roll på en arbetsplats där många Academic Work-konsulter trivts tidigare. Ansök redan idag!

Om tjänsten

Som junior Software Engineer kommer du bli del av ett utvecklingsteam som designar och utvecklar nästa generations styrenheter. Ditt framtida team består av mjukvaruutvecklare, testare och produktägare som ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med dig. Ni kommer tillsammans att arbeta med nyutveckling av mjukvaran och på så sätt öka kvalitéten på ett flertal av Xylems produkter, däribland deras smarta vattenpumpar. Målet är att dessa produkter även i fortsättningen ska upplevas vara världens bästa ur ett kundvärdesperspektiv så därför finns en stor mängd intressanta och roliga utmaningar att ta sig an. Utvecklingsgruppen använder sig av moderna verktyg och jobbar agilt (SCRUM/KANBAN) för att säkerställa bra kvalitét och anpassningsförmåga i sin leverans. Vi ser därför gärna att du har ett flexibelt mindset och trivs i det agila arbetssättet.

Vi antar att du är nyfiken att lära känna Xylem som företag bättre? Det gör du enkelt genom att titta på denna film:

Du erbjuds

 • Arbeta nära en högkvalitativ produkt som transporterar och renar vatten globalt

 • En arbetsplats där du förbättrar livsvillkoren för människor runt om i världen

 • Kompetensutveckling hos ett väletablerat företag där din upplärning är individanpassad beroende på din nuvarande kompetens

Xylem har dessutom vunnit flera olika priser, varav ett pris är Guldknappen, där dom blivit utnämnda till Sveriges mest föräldravänliga arbetsplats, då de arbetar för att deras anställda ska få ihop arbetslivet med privatlivet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Software Engineer är arbetsuppgifterna av varierande karaktär. Du kommer i huvudsak jobba med nyutveckling av Xylems produkter och plattform tillsammans med produktägare och testingenjörer. Teamet jobbar oftast med parprogrammering och har Linux som utvecklingsmiljö. Du kommer få arbeta med moderna verktyg som Jenkins, Atlassian suite och Artifactory och ofta använda dig av språk som C och Python. Du kommer att jobba hårdvarunära och ibland arbeta i Xylems labb för att förstå kraven på kommande funktioner.

Vi söker dig som

Vi söker dig som som är junior och hungrig på att utvecklas inom mjukvaruutveckling. Vi ser gärna att du är nyfiken och intresserad av att arbeta hårdvarunära och vill lära dig mer om embedded systems - förutsättningarna för detta kommer du få på plats!

 • Utbildning som civilingenjör/högskoleingenjör inom t.ex. elektronik, computer science eller annan relevant inriktning.

 • Har erfarenhet av Linux som utvecklingsmiljö

 • Kunskaper i C och Python

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du

 • Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga

 • Flexibel

 • Kvalitetsmedveten och noggrann

 

Övrig information

 • Enligt överenskommelse

 • Heltid

 • Sundbyberg, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Software Engineer till Xylem!

Academic Work