itjobb.se

Sökes erfarna personer vars hemarena kan vara IT-drift/IT-operation!

Företag Human IT
Ort
Utgår

2020-02-13

Ansök nu

Sökes erfarna personer vars hemarena kan vara IT-drift/IT-operation!

Vi behöver fler IT-driftkunniga till vårt härliga team i Stockholm!

Att jobba hos oss
På Human IT lägger vi stor vikt vid teamet och den gemensamma kompetensen. Det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus. Vi strävar efter att erbjuda variation och sammanhang så att du känner att det finns något för just dig. Därför ser vi gärna drivna personer bland våra konsulter som gärna tipsar och för oss närmare att kunna erbjuda den miljön!

Vi sätter våra anställda i fokus och blir fler. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på! För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärsutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Tillsammans skapar vi en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling. 

Du som söker
Du har arbetat inom IT-drift som systemadministratör, IT-tekniker eller liknande alternativt ett antal år som 2nd eller 3rd line. En relevant utbildning och examen är givetvis önskvärd, men det viktigaste är din inställning till utveckling. Du har god förmåga att formulera dig på både svenska och engelska. Har du intresse för automatisering, integration och delivery är det positivt.

Förutom detta så ser vi gärna att du har erfarenhet av Linux och kanske kunskap inom OpenShift.

Det är även meriterande med kunskap eller erfarenhet inom någon/några av nedanstående:

  • Git, Jira
  • Bash, PHP, Perl, Python, GO eller JavaScript
  • Docker, Kubernetes, Jenkins, Ansible

Ansökan: Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Sökes erfarna personer vars hemarena kan vara IT-drift/IT-operation!

Human IT