itjobb.se

Sokigo söker Senior IT-tekniker

Ansök nu

Sokigo söker Senior IT-tekniker

I rollen som Senior IT-tekniker kommer du få ta ett stort eget ansvar och vi ser att du trivs med att arbeta kundorienterat, som en del av IT-teamet på kontoret i Sundbyberg. Du har lätt för att samarbeta och komma överens med människor. Du kan arbeta självständigt och metodiskt.
Arbetsuppgifterna omfattar övervakning av servrar och nätverk, automatisering, stötta supporten, dokumentation av tekniska lösningar samt kommunikation med kollegor, externa IT-leverantörer och i vissa fall kunder.

Vem är du?
Du är nyfiken på ny teknik, driven, prestigelös och har lätt att kommunicera med andra. Du är noggrann, ansvarstagande, kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du bör ha minst 5 års erfarenhet inom till vänster listade kunskapsområden.

Om Sokigo
Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden och världsledande inom systemlösningar för skogsindustrin. Vi är ett ambitiöst företag som brinner för långvariga relationer och att skapa lönsamhet för våra kunder. Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du får jobba med 170 trevliga och engagerade arbetskamrater runt om i landet. Sokigo är en del av koncernen Addnode Group.

Placeringsort
Sokigos kontor på Löfströms Allé 1B, Sundbyberg.

Ansökan
Är du intresserad av tjänsten, eller har du några frågor? Skicka personlig presentation, CV och eventuella frågor till hr@sokigo.com.

Vi undanber oss kontakter från rekryterare.

 

Dela detta jobb

Sokigo söker Senior IT-tekniker

Sokigo AB