itjobb.se

Sokigo söker systemutvecklare

Vi vill stärka vårt utvecklingsteam och söker nu efter dig som vill arbeta brett med utveckling av flera produkter. Vi arbetar med agila processer i små team, så vi ser gärna att du trivs bra med det arbetssättet. Huvudsakligen kommer du att arbeta med C# och .NET.

Att jobba som systemutvecklare på Sokigo

Hos oss får du arbeta tillsammans med engagerade och trevliga kollegor. Sokigo erbjuder dig en öppen kultur i en platt organisation som ser till dina behov som individ.

Vem är du?

Du har minst 3 års erfarenhet som .Net utvecklare. Du är nyfiken på ny teknik, driven, prestigelös och har lätt att kommunicera med andra. Du har lätt för att sätta dig in i befintlig kod och gillar att utmanas av både nyutveckling och underhållsutveckling. Du är noggrann, ansvarstagande, kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Meriterande

  • Programmeringsspråk – C#

  • Backend – WCF, LINQ, EF, SQLServer, (Oracle)

  • Webbutveckling – .Net MVC, Javascript, (Javascript bibliotek t.ex React)

  • Verktyg – TFS, (Team City), (Octopus Deploy)

  • Metodik –  Scrum

Om Sokigo

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden och världsledande inom systemlösningar för skogsindustrin. Vi är ett ambitiöst företag som brinner för långvariga relationer och att skapa lönsamhet för våra kunder. Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du får jobba med 170 trevliga och engagerade arbetskamrater runt om i landet. Sokigo är en del av koncernen Addnode Group.

Placeringsort

Sokigos kontor på Löfströms Allé 1B, Sundbyberg.

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten, eller har du några frågor? Skicka personlig presentation, CV och eventuella frågor till utvecklingschef Kevin James, kevin.james@sokigo.com.

Vi undanber oss kontakter från rekryterare.

Dela detta jobb

Sokigo söker systemutvecklare

Sokigo AB