itjobb.se

Solution Architect till Extenda Göteborg

Som Solution Architect/Tech Lead hos oss får du möjlighet att samarbeta med de bästa inom Retailbranschen och tillsammans med ditt TechTeam utveckla och skapa en plattform för framtiden.

Vår IT-avdelning är ett globalt nav för hela företaget och här utvecklar och hanterar vi alla kritiska applikationer inom verksamheten.

Vi har dessutom en helt nyutvecklad applikationsportfölj – en modern SaaS-lösning!

Om rollen:

Som Solution Architect / Tech Lead kommer du att hantera och utveckla företagets applikationslösningar samt leda vägen framåt för ditt team.
I rollen kommer du vara ansvarig för teamet, både anställda och konsulter och leda arbetet kring våra SaaS-applikationer och integrationer.
Det kommer också vara du som planerar, samordnar och driver leveranser i teamet framåt.
Rollen kommer att innehålla en del hands-on programmering, men huvudfokus är arkitektur och ledarskap och att visa vägen framåt. Du kan också få vara med i dialog med våra kunder (alla stora Retail-kedjor) och föra dialog kring arkitektur och lösningar.

Vem är Du?
Din personlighet är viktig – du har stort engagemang i ditt jobb, gillar en snabb miljö med ambitionen att alltid försöka leverera bästa möjliga resultat.
Vi letar efter passionerade människor med en betydande drivkraft som drivs av nyfikenhet.
Det är viktigt för oss att du är intresserad av att förstå verksamheten så att du och ditt team lyckas översätta behoven till smarta och effektiva lösningar. Du är trygg i din kompetens och kan visa vägen framåt, samtidigt som du gärna lyssnar in dina team-kollegor.

Färdigheter och krav

Vi ser gärna att du har:
o  5+ år som lead developer och/eller lösningsarkitekt – du har en stor förståelse för IT i Javamiljö.
o  Bra med erfarenhet av SaaS-lösningar, molntjänster, helst Google Cloud.
o  Erfarenhet av molntjänster och serverlösa miljöer. Extra plus om du har erfarenhet av att göra transformation av applikationer till Cloud.
o  Erfarenhet av agila metoder och best practice.
o  Flytande svenska och engelska

Om oss
På Extenda Retail hjälper vi stora detaljhandelskedjor med deras digitala affärstransformation.
Vi är engagerade i att se till att våra befintliga och framtida kunder trivs i den mycket konkurrenskraftiga och snabbt föränderliga detaljhandeln. Hos oss blir du en del av ett värdebaserat företag med ett starkt och entusiastiskt ledarskap.
Vi tror på laganda och partnerskap där allas bidrag utgör grunden för en fantastisk kultur.
Hos oss på Extenda Retail kommer du få du mycket goda möjligheter att utvecklas!

 Är du den vi söker?
Denna tjänst är baserad hos Extenda Retail i Göteborg. Tjänsten är en heltidstjänst med goda förmåner. I denna rekrytering samarbetar Extenda Retail med House of Skills. Tveka inte att ansöka redan idag då urval sker löpande. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta någon mig som ansvarar för rekryteringen: Linda Freij linda@houseofskills.se

Dela detta jobb

Solution Architect till Extenda Göteborg

House of Skills