itjobb.se

Sommarjobb inom VA SYDs IT och Lager

Företag VA SYD
Ort
Utgår

2021-03-01

Ansök nu

Sommarjobb inom VA SYDs IT och Lager

Vill du hjälpa oss på VA SYD med att bidra till en hållbar samhällsutveckling i sommar? Då ska du läsa vidare! Vi erbjuder sommarjobb inom vår IT-enhet och vårt Lager på Rörnätsavdelningen.

Det här handlar sommarjobben om

Vi söker 6 engagerade ungdomar i åldern 18-20 år som under sommaren vill hjälpa Rörnätsavdelning med lagerarbete, alternativt inom IT-enhetens informationsförvaltning.

- På Rörnätsavdelningen kommer du att få arbeta på lagret med mottagning och uppackning av gods, renhållning och lättare inventeringsarbeten. Arbetstiden är kl 07.00-15.30, 40 timmar/vecka. 

- I arbetet inom IT-enhetens informationssförvaltning kommer du att för arbeta med att scanna och registering av mötesprotokoll och daglig registrering och datahantering i vårt diariesystem. Arbetstiden är kl 08.00-16.30,  40 timmar/vecka.

Om du har frågor angående jobben, kontakta gärna;

 • Caroline Mattiassson (lager) för sommarjobben inom Lager på Rörnätsavdelningen. (Strömgatan 4, Malmö)

 • Anita Kafatzief (reigstrator) för sommarjobben inom IT-enhetens informationsförvaltning.(Hjälmaregatan 3, Malmö)

 • Om du har övriga frågor så kontakta HR-specialist Sirkka Jarlvik. 

Vi erbjuder

Du kommer till en arbetsplats med god gemenskap och stolthet över vårt viktiga samhällsuppdrag. Du kommer att introduceras i dina arbetsuppgifter av kollegor på arbetsplatsen och ha en handledare på plats under hela din anställningstid. 

Våra sommarjobb pågår under 4 veckor. Du jobbar antingen under perioden vecka 25–28 eller vecka 29-32. 

 • Period 1: 21 juni – 16 juli (vecka 25 – 28) - 3 platser. 

 • Period 2: 19 juli – 13 augusti (vecka 29 – 32) - 3 platser. 

Period 1: Två sommarjobb inom Lagret på Rörnätsavdelningen och 1 sommarjobb inom IT-enhetens informationsförvaltning på huvudkontoret . 

Period 2: Två sommarjobb inom Lagret på Rörnätsavdelningen och 1 sommarjobb inom IT-enhetens informationsförvaltning på huvudkontoret. 

Vem är du?

Vi söker dig som:

 • Är 18-20 år.

 • Är noggrann och ordningssam

 • Har god förståelse för svenska i tal och skrift

 • Står bakom vår miljöidentitet och våra kärnvärden kvalitet, engagemang och lyhördhet. 

Du ska även vara samarbetsvillig och engagerad. Att du har intresse för samhällsbyggnads-, miljö-, vatten- och/eller avfallsfrågor ser vi som en god förutsättning för att trivas hos oss.

Välkommen med din ansökan och bli en miljöhjälte! Urvalet pågår i mars 2021.

Vilka är VA SYD?

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall och matrester för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval. 

Vi vill hjälpa till att rädda världen genom våra sex mål:

 • Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030

 • Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025

 • Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025

 • Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025

 • Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030

 • Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025  

Övrig information

På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

Dela detta jobb

Sommarjobb inom VA SYDs IT och Lager

VA SYD