itjobb.se

Sommarjobba som administratör hos Episerver

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Sommarjobba som administratör hos Episerver

Är du fortfarande på jakt efter sommarjobb? Vi letar nu efter en administratör till globala och världsledade Episerver som sitter i fantastiska lokaler mitt i City. Det är omgående start och vi går igenom ansökningar löpande, så sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Nu söker vi på Academic Work en sommarjobbare till Episervers kontor precis vid Hötorget. Du kommer att ingå i deras globala Customer and Marketing team som består av en person i Stockholm och en i London. Du kommer i rollen att avlasta dina kollegor i båda länderna. Den kollegan som sitter på kontoret i Stockholm kommer ansvara för din introduktion och du kommer vara i trygga händer från dag ett på arbetet. Under sommaren kommer du även ha kollegor på plats att bolla med om funderingar uppstår.

Vi söker nu dig som kan börja omgående och arbeta minst 6-8 veckor heltid i sommar, skulle du ha en tenta i början av juni finns viss flexibilitet att att börja på deltid för att sedan gå upp på heltid så snart som möjligt när skolan är klar.

Du erbjuds

 • Meriterande sommarjobb som ger dig en möjlighet att bredda ditt CV med mer administrativ erfarenhet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • I rollen som administratör kommer du ansvara för att uppdatera företagets kundbilder i deras CRM-system. Du kommer utgå ifrån en färdig rapport och säkerställa att information som ligger inne är korrekt, att inga dubbletter finns och att inaktuella kontaktera tas bort.

 • Vid behov assistera teamet i övrig administration på kontoret.

Vi söker dig som

 • Studerar på högskolan eller universitet

 • Har goda kunskaper i MS Office

 • Vi kommer i denna rekryteringsprocess att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper men ser gärna att du har någon tidigare erfararenhet av service eller adminsitration.

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

 • Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Microsoft Dynamics.

Som person är du strukturerad, prestigelös och ödmjuk. Du trivs att arbeta i en administrativ roll och kan trots repetitiva arbetsuppgifter hålla fokus och effektivitet uppe utan att tumma på kvalitén. Vidare värdesätter du ett gott samarbete med dina kollegor, har en positiv inställning och räds inte att fråga om hjälp om du stöter på utmaningar.

Övrig information

 • Start: omgående

 • Omfattning: Sommarjobb, heltid

 • Placering: City

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Episervers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Episerver är ett företag som kopplar samman e-handel med digital marknadsföring för att hjälpa kundföretag att skapa unika kundupplevelser som genererar affärsresultat. Episerver är ett av de världsledande företagen inom sin nisch och finns över hela världen. Episervers CMS-plattform är grunden för mer än 20 000 webbplatser och används dagligen av över 130 000 webbredaktörer. Företaget har sitt huvudkontor i centrala Stockholm där även avdelningen för forskning och utveckling har sin bas. Välkommen till att vara delaktig i ett tekniskt företag i en tillväxtfas!

Dela detta jobb

Sommarjobba som administratör hos Episerver

Academic Work