itjobb.se

Spännande extrajobb som PC-tekniker

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-04-10

Ansök nu

Spännande extrajobb som PC-tekniker

Är du student och har du ett tekniskt intresse? Vi söker nu fingerfärdiga mobiltekniker som har möjlighet att arbeta 2 pass/vecka under terminerna och heltid under sommar och lov. För att bli aktuell för tjänsten ska du ha minst 1,5 år kvar av dina studier och för att lyckas i rollen bör du vara noggrann, arbetsvillig och resultatinriktad. Sök tjänsten idag och säkra ditt extrajobb!

Om tjänsten

Academic Work söker för Conmodos räkning studenter till tjänsten som reparatör. av PC, datorer och mobiltelefoner. Tjänsten är på deltid, 2 dagar/vecka, med start omgående. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Conmodo.

Som mobilreparatör kommer du arbeta med reparation och felsökning av mobiltelefoner, främst Samsung. Möjlighet finns det även till att lära sig reparation och felsökningar av PC. I rollen ingår det också ansvar för den administrativa biten kopplat till reparationen, t.ex. som att registrera flödet i affärssystemet. I början av uppdraget kommer du främst att lära dig reparation av en modell, men i det långa loppet kan du involveras i flera modellers reparation vilket kommer att bredda din kompetens så väl som möjlighet till arbete.

Du kommer till exempel:

 • Utföra reparationer

 • Ansvara för administrativt arbete

 • Registrera flödet i affärssystemet

Utöver detta kommer du även få hjälpa till inom Logistiken på Conmodo, där arbetet främst handlar om att ta emot försändelser samt förbereda försändelser för utskick.

Tjänsten passar dig som är tekniskt lagd och har ett stort intresse inom området. Viljan ska vara att bredda din kunskap kring mobiltelefoner samt få en större förståelse för hur reparationsprocessen fungerar likväl logistikflödet däromkring. Samtidigt får du chansen att jobba på en attraktiv och strukturerad arbetsplats som erbjuder ett långsiktigt samarbete, där det även finns god chans till jobb under somrarna. För dig som läser en lämplig utbildning och har ett intresse för produkten är det även en ypperlig chans till att fylla på ditt CV med relevant erfarenhet.

Vi söker dig som

 • Studerar på yrkeshögskola, högskola eller universitet och har 1-2 år kvar av dina studier

 • Kan under terminerna arbeta 2 dagar per vecka (vardagar 8-16:30)

 • Kan arbeta i sommar och under andra ledigheter

 • Har goda språkkunskaper i svenska och engelska

Du ska ha ett genuint intresse för teknik och trivas med problemlösning i alla dess former. Såklart krävs det även att du har en fingerfärdighet, då det är en hel del småkomponenter som behandlas och placeras.

Som person har du en positiv inställning och är målinriktad med sikte att nå bra resultat. Vidare är det viktigt att du är lyhörd, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Gynnsamt är det om du har utövat/utövar någon form av lagsport då samarbete och laganda är viktigt för företaget och för dig i rollen. Slutligen är det viktigt att du som person är nyfiken och ambitiös.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Placering: Conmodo, Industrigatan, Malmö

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal10@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Dela detta jobb

Spännande extrajobb som PC-tekniker

Academic Work