itjobb.se

Spännande IT-jobb vid sidan av dina studier!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-09-26

Ansök nu

Spännande IT-jobb vid sidan av dina studier!

Letar du efter ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Har du IT-kunskap som du vill utveckla? Hos Atea får du möjlighet att utöka dina kunskaper med varierande arbetsuppgifter. Du blir en del av en härlig arbetsgrupp och arbetar i ett företag som är aktivt i sju länder! Känns detta lockande? Ansök redan idag!

Om tjänsten

”Vi ska skapa Sveriges bästa kundupplevelse!”. Med detta motto har Atea inte bara gjort sig ett namn på den svenska IT-marknaden med 2 500 medarbetare i Sverige, utan även vuxit internationellt i sju länder och blivit den ledande it-infrastrukturleverantören i Europa. Nu söker Academic Work för Ateas räkning en servicetekniker med utgångspunkt från deras kontor i Mölndal. Tjänsten erbjuder dig arbete vid behov hos Atea där du kommer vara en del av en konsultpool där schemaläggning sker i samråd med övriga kollegor i poolen och Atea. Du utgår tillsammans med en kollega från siten i Mölndal och utför installationsuppdrag hos deras kund. Som ny kommer du att få gå en utbildning för att du ska få förståelse för hur arbetet fungerar och de rätta förutsättningarna för att göra ett grymt jobb.

Du erbjuds

• Varierande arbetsuppgifter och arbetsmiljö

• Ett härligt gäng kollegor som gör det roligt att gå till jobbet

• Stora möjligheter för dig som konsult på Academic Work att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du ha en varierad arbetsdag där arbetsuppgifterna bland annat kan innefatta:

• Leverera utrustning till kund

• Installation av hårdvara och uppsättning av nya arbetsmiljöer

Tjänsten passar dig som trivs i ett arbete med varierade arbetsuppgifter med mycket ”hands on”. Arbetet kräver också att du besitter en god fysik, då tyngre lyft förekommer.

Vi söker dig som

• Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50% och har minst 2 år kvar på dina studier

• Har god kunskap inom IT genom relevant arbetslivserfarenhet eller motsvarande

• Har B-körkort

• Är obehindrad på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vidare är det meriterande om du:

• Har erfarenhet av arbete inom servicedesk eller liknande då behov av enklare support kan förekomma hos kunden.

Som person är du problemlösande. Du har ett glatt humör och en social förmåga, samt ett brett teknikintresse. Vidare är du flexibel och duktig på att arbeta i team, samtidigt som du kan arbeta självständigt och ansvara för att föra ditt arbete framåt på egen hand.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Deltid, kontorstider

  • Placering: Göteborg, Mölndal

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbgj02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

  • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Företaget finns över hela Sverige och har 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. Läs gärna mer om företaget på deras hemsida

Dela detta jobb

Spännande IT-jobb vid sidan av dina studier!

Academic Work