itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spännande tjänst som frontend-utvecklare till Tankbar i Nyköping!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-06-27

Ansök nu

Spännande tjänst som frontend-utvecklare till Tankbar i Nyköping!

Är du en driven frontend-utvecklare som söker en ny rolig utmaning? Då är Tankbar företaget för dig! Vi söker nu dig som är tekniskt nyfiken och brinner för Frontendutveckling. På Tankbar välkomnas du till en arbetsplats med högt i tak, där dem är måna om din trivsel genom "obligatoriska" pingismatcher, biokvällar och roliga aktiviteter utanför arbetstid. Tankbar präglas av en stämning där alla är välkomna och ser till att hjälpa dig på bästa möjliga sätt i din karriär!

Om tjänsten

Tankbar är ett familjärt företag med ett sammansvetsat gäng kollegor. Här jobbar du med spännande kunder inom varierande branscher, där du hjälper kunderna med webbutveckling och e-handel. Se exempel på projekt som Tankbar har jobbat medHÄR. På Tankbar får du möjligheten att jobba med varierande utvecklingsprojekt mot kund tillsammans med dina kollegor. I dagsläget är dem 18 anställda som sitter tillsammans i ett öppet kontorslandsskap på deras kontor i centrala Nyköping. Du kommer inte tillhöra något specfikt team utan samarbetar med samtliga kollegor i de olika kundprojekten.

Du erbjuds:

 • Generöst friskvårdsbidrag samt en friskvårdstimme per vecka

 • En gedigen introduktion samt en mentor som hjälper dig utvecklas i din roll

 • Ett familjärt och avslappnat företag som erbjuder dig goda utvecklingsmmöjligheter

Arbetsuppgifter

Du kommer vara med i hela utvecklingskedjan, från att bygga front-end med HTML, Javascript och CSS samt att implementera det med WordPress templates, block och fält med PHP. Samt kommer du, i viss utsträckning, arbeta med optimering av Pagespeed och SEO men främst i samråd med andra medarbetare. Här får du möjlighet att påverka ditt arbete själv då du inte kommer arbeta med färdiga Page Builders eller teman man kan köpa. Ju mer du utvecklas i rollen kommer du även få fler ansvarsområden och mer kundkontakt.

Vi söker dig som

Är grym frontend-utvecklare där erfarenheter av React, PHP, Wordpress, HTML, CSS och Javascript är en fördel. Vi ser gärna att du har jobbat med utveckling av egna teman eller templates i WordPress med ACF eller Gutenberg. Vi bryr oss inte om utbildning och erfarenheter, utan premierar istället:

 • Hur duktig du är som utvecklare och ditt driv

 • God kommunikationsförmåga i svenska och engelska, i tal och skrift

Meriterande om du kan WooCommerce

Som person är du:

 • Orädd

 • Självgående

 • Problemlösande

 • Samt att du har en god samarbetsförmåga

Övrig information

 • Tjänsten är 100% på plats på kontoret i Nyköping

 • I processen kommer du även få genomföra en teknisk intervju med utvecklare på Tankbar

 • Start: Omgående eller enl. överenskommelse

 • Omfattning: Heltid. Tillsvidare med en sex månaders provanställning

 • Placering: Nyköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Tankbar är ett sammansvetsat företag med omkring 20 anställda med ett stort kunskapsförråd inom varumärkesstrategi, webbutveckling samt allt från art directorer till fotografer, social media manager och SEO/SEM-specialist. De är ett engagerat team som gillar att ha roligt på jobbet och har högt i tak.

Dela detta jobb

Spännande tjänst som frontend-utvecklare till Tankbar i Nyköping!

Academic Work