itjobb.se

Specialist inom Cisco

Företag Atea Sverige AB
Ort
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Specialist inom Cisco

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Atea Östergötland fortsätter att växa och just nu söker vi dig som vill jobba som konsult med fokus på Cisco. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea  

Din roll i laget  

I rollen som specialist inom Cisco kommer du att hjälpa kunder med att implementera och designa både nya och befintliga nätverk. Som konsult blir du involverad i diskussioner hos våra kunder om hur it-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Du arbetar med att ta fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi. Arbetet kommer att utföras både självständigt och i grupp. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som specialist inom Cisco:  

• Implementera och designa nätverk.  

• Leda kunden till de bästa lösningarna inom kommunikationsområdet.  

• Arbeta i linje med kundens strategi och verksamhet.  

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  

Du är ansvarsfull, strukturerar ditt arbete självständig och driver processer vidare. Genom att vara lyhörd, kommunikativ och lösa konflikter konstruktivt samarbetar du väl med andra. Med god ambition sätter du höga mål och arbetar hårt för att uppnå dem. Du känner motivation i arbetat och söker aktivt nya utmaningar för att kunna fortsätta utvecklas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

För att lyckas i tjänsten som specialist inom Cisco bör du ha följande kompetens:  

• Arbetat några år inom nätverk och kommunikation med fokus på Cisco switching & routing eller security.  

• CCNA och CCNP inom switching & routing eller security.  

• Erfarenhet av att bygga och underhålla lösningar baserade på Cisco.  

Vill du bli en del av landslaget?  

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Petersson, konsultchef, via christer.peterson@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Dela detta jobb

Specialist inom Cisco

Atea Sverige AB